Kersten, de referentie in groentechniek!

Kersten Arealmaschinen is vandaag een van de toonaangevende fabrikanten van machines voor groenonderhoud in Duitsland en heel Europa.  Sinds begin 2014 zijn Robert Bosch en Bernd Boßmann de nieuwe eigenaars.  Zij gaan het bedrijf (samen met een aantal goed opgeleide medewerkers actief in de ontwikkeling, productie, eindassemblage en de verkoop in binnen- en buitenland) verder leiden in de toekomst.  Kersten garandeert de productie van gebruiks- en onderhoudsvriendelijke machines die voldoen aan het hoogste technische niveau.

Het gamma omvat aanbouwmachines voor alle gangbare basisvoertuigen, van zitmaaier over frontmaaier tot zware landbouwtractoren, Unimog en éénassers met aangepaste werktuigen geschikt voor groenverzorging: professioneel maaien, onkruid verwijderen, veegwerk, bladverwijdering en winteronderhoud. Met een eigen productie van meer dan 90% in de fabriek in Rees kunnen we met trots zeggen dat Kersten machines “Made in Germany” zijn!

Kwaliteit en service vallen samen

Als u geïnteresseerd bent in veeg- en borstelmachines, bent u bij Wim van Breda BV op de juiste plek. Wim van Breda BV biedt u het gehele programma Kersten machines voor: vegen, onkruid verwijderen, winter service, maaien en grondbewerking. Kersten is één van de toonaangevende aanbieders op het gebied van veeg- en borstelmachines.

Wilt u meer weten? Neem contact op.

0345-585050

verkoop@wimvanbreda.nl