Kersten K2100 werktuigdrager

De Kersten K2100 is de sterkste werktuigdrager in de k lijn. Hij is voorzien van een 9 pk Honda industiele benzine motor. Door de traploze hydrostatische aandrijving is het gemakkelijk werken. Met een snelheid tot 7 km/uur voor en achteruit krijg je altijd de juiste snelheid gevonden. Met 7 verschillende mogelijkheden bij de banden kan de Kersten K2100 op bijna ieder terrein het werk aan.

Of het nu gaat om vegen, mechanische of thermische onkruidverwijdering, kunstmatig graszodenonderhoud of snel sneeuwschuiven dit is voor de K2100 geen probleem.

Uitgerust met het grootste hydrolieksysteem met een inhoud van 10,5 liter biedt de Kersten K2100 voldoende vermogen voor de hydrostatische aandrijving en de hydraulisch aangedreven werktuigen. Door de modulaire opbouw met snelwisselaansluiting is het wisselen van apparatuur zeer eenvoudig. De Kersten K2100 is enorm robuust en vereist daardoor zeer weinig onderhoud. Door het moderne bedieningspaneel is deze werktuigdrager zeer eenvoudig te bedienen. Dankzij het drievoudig verstelbare stuur kunnen bestuurders van alle lichaamsgrootten gemakkelijk met deze machine werken. Het motorblok is afgedekt met een demperplaat. Deze plaat is hier gemonteerd omdat zo de meeste trillingen worden weggenomen.

Als optie kan de machine uitgerust worden met een elektrische start. Het starten wordt dan uitgevoerd door middel van een contactsleutel. Met de standaard parkeerondersteuning wordt het erg makkelijk om werktuigen te wisselen. Het is ook handig om de machine te parkeren wanneer er geen werktuig aan zit. Zoals alle kersten werktuigdragers is de K2100 uitgevord met een hoogwaardige poedercoating. Een optioneel verkrijgbaar daalventiel regelt automatisch de ingestelde snelheid en voorkomt dat de machine een andere snelheid aanneemt op hellend terrein. Andere opties zijn: urenteller, mechanische parkeerrem of een stoeltje

Aanbouwmogelijkheden:

  • Bezem (82-125 cm) (opvangbak, spatlap en extra borstel mogelijk)
  • Schuif (100-125 cm)
  • Zoutstrooier
  • Messenbalk (90-110 cm)
  • Onkruidborstel (40 cm)
  • Onkruidschoffel (70 cm)
  • Onkruidbrander (75-100 cm)
  • Kunstgrasbezem (250 cm)
  • Kunstgras verzorgingsborstel (114 cm)

 

Mocht u meer informatie willen over de werktuigdrager of over de aanbouwdelen, neem dan gerust contact met ons op!

Liever zelf even kijken? Ook dat is mogelijk. Bekijk de online catalogus hieronder of kom eens langs in de showroom.

Online catalogus compleet Duits

Online catalogus compleet Engels

 

Specificaties

Afmetingen 1170 x 780 x 1230 mm
Motortype Honda Industrie- Benzine motor GX 270
Vermogen 6,3 kw (8,4 pk)
Brandstoftank 5,3 liter
Brandstofverbruik 2,4 liter/uur (bij vol vermogen)
Aandrijving Hydrostatisch
Rijsnelheid vooruit/achteruit 0-7 km/h
Hydroliektank 10,5 liter
Helling Tot 20° (36%)

PERSOONLIJK ADVIES OVER DE MACHINE?

Meer weten over deze machine? Neem contact op met de verkoop afdeling.

Interesse?