Kersten K1500 werktuigdrager

De Kersten K1500 is het enkelassige model voor professioneel terreinonderhoud waar prijs en prestatie goed gecombineerd zijn. Hij is voorzien van een Honda Industrial motor met een traploze hydrostatische aandrijving. Op deze manier krijgt hij het werk moeiteloos voor elkaar. Met de variabele snelheid tot 6 km/uur vooruit en achteruit weet je altijd de juiste werksnelheid te vinden.

Of het nu gaat om onkruid vegen of de tuin bezemen, met de snelkoppeling en de hydraulische aansluiting wordt het wisselen van werktuigen heel gemakkelijk gemaakt.

De Kersten K1500 is zeer robuust en heeft daardoor weinig onderhoud nodig. Door zijn lage gewicht is hij makkelijk te hanteren. Bij de Kersten K1500 zijn 7 verschillende mogelijkheden voor de banden. Zo weet deze machine zich op bijna elk terrein gangbaar te maken. De drievoudig verstelbare handrail zorgt voor het optimaal gebruiksgemak. Verder is de behuizing van het motorblok afgewerkt met een schokdemperplaat. Dit zorgt ervoor dat je veel minder trillingen voelt. Kortom de Kersten K1500 is een werktuigdrager die gemaakt is om gemakkelijk meerdere uren achter elkaar mee te werken.

Als optie kan de motor ook worden uitgerust met een elektrische starter. De parkeersteun behoort tot de standaartuitrusting. Deze steun zorgt ervoor dat het wisselen gemakkelijk verloopt. Zoals alle Kersten werktuigdragers heeft de K1500 een hoogwaardige poedercoating. Want de werktuigdrager wordt gebruikt voor het terugkerend vegen, onkruidverwijdering of zelfs in de winter met sneeuwschuiven. Een optioneel verkrijgbaar daalventiel regelt automatisch de ingestelde snelheid en voorkomt dat de machine een andere snelheid aanneemt op hellend terrein. Verdere opties zijn een urenteller, mechanische parkeerrem en een stoeltje.

Aanbouwmogelijkheden:

  • Bezem (82-100 cm) (opvangbak, spatlap en extra borstel mogelijk)
  • Schuif (85-100 cm)
  • Zoutstrooier
  • Messenbalk (90-110 cm)
  • Onkruidborstel (40 cm)
  • Onkruidschoffel (70 cm)
  • Onkruidbrander (75 cm)
  • Kunstgrasbezem (250 cm)

 

Mocht u meer informatie willen over de werktuigdrager of over de aanbouwdelen, neem dan gerust contact met ons op!

Liever zelf even kijken? Ook dat is mogelijk. Bekijk de online catalogus hieronder of kom eens langs in de showroom.

Online brochure K1500

Online catalogus compleet Duits

Online catalogus compleet Engels

Specificaties

Afmetingen 1880 x 780 x 1150 mm
Motortype Honda Industrie- Benzine motor GX200
Vermogen 4,3 kw (5,8 pk)
Brandstoftank 3,1 liter
Brandstofverbruik 1,7 liter/uur (bij vol vermogen)
Aandrijving Hydrostatisch
Rijsnelheid vooruit/achteruit 0-6 km/h
Hydroliektank 8,5 liter
Helling Tot 20° (36%)

PERSOONLIJK ADVIES OVER DE MACHINE?

Meer weten over deze machine? Neem contact op met de verkoop afdeling.

Interesse?