Werken bij
Wim van breda

Onze dienstverlening vormt het fundament om alle werkzaamheden optimaal te beheersen.
Een prachtig team aan medewerkers vormt dit fundament!

Echte vakmensen

Bij Wim van Breda werken echte vakmensen. Sommige collega’s zetten zich al 20, 25 of zelfs 40 jaar voor ons in. We combineren onze jarenlange ervaring met innovaties en een toekomstvisie. Alleen zo blijven we de toonaangevende specialist voor weg-, berm- en slootonderhoud.

Meer dan specialisten in weg-, berm- en slootonderhoud

Werken bij Wim van Breda betekent dat je ervoor gáát. Want we vragen wel wat van onze mensen. We vinden het belangrijk dat je in ons team past. En dat bestaat nou eenmaal uit mensen die behalve hun vakkennis ook hun ideeën en inzichten delen. Die aan oplossingen werken voordat klanten een probleem ervaren. Die naar de toekomst kijken en voor elkaar klaarstaan. Is dat iets voor jou? Dan zouden we zomaar bij elkaar kunnen passen.

Ons team heeft deskundige mensen nodig. Dus zijn we altijd op zoek naar nieuwe vakmensen die bij ons enthousiaste team willen horen. Samen maken we het verschil. Voor klanten en voor elkaar. Bekijk de openstaande vacatures bovenaan deze pagina en laat van je horen!

Stage

lopen?

Studeer je landbouwtechniek of een andere relevante studie, en zoek je een stageplek? Dan ben je bij Wim van Breda aan het juiste adres. Als erkend leerbedrijf voor de mechanisatie bieden we stageplaatsen aan voor leerling-monteurs. Onze ervaren monteurs laten je zien wat er speelt in onze branche en welke technieken daarbij komen kijken.

We komen sowieso graag langs op school. Misschien ken je ons van de tractor met maai-arm die we voor studieprojecten leveren aan Aventus. Of krijg je in Boxtel les van een van onze monteurs. Ons werk is namelijk zo bijzonder, dat hij er les over geeft. Kortom: we delen onze kennis graag. Met onze klanten, maar ook met jou als monteur van de toekomst.

WIJ GELOVEN DAT ALS JE ERGENS GOED IN WIL ZIJN, JE MOET SPECIALISEREN. ALLEEN DAN WEET JE WAT ER ECHT SPEELT.

LEES MEER OVER DE VISIE VAN WIM VAN BREDA