Kersten K2000 werktuigdrager

De Kersten K2000 is de allrounder voor het terreinonderhoud. Het ongecompliceerde, praktische ontwerp van de machine maakt hem bijzonder geschikt voor gemeentelijke diensten. Een Honda industiele motor met een traploze hydrostatische aandrijving maakt moieteloos werken mogelijk. Met een rijsnelheid van 0-7 km/uur vooruit en achteruit is de werktuigdrager goed voorbereid op elke toepassing.

Of het nu gaat om vegen, mechanische of thermische onkruidverwijdering, kunstgras onderhoud of snel sneeuwruimen de Kersten K2000 is er zeer geschikt voor.

Het modulaire ontwerp met snelwisselaansluiting maakt het zeer gemakkelijk om een werktuig te wisselen. De K2000 is een zeer robuuste machine. Omdat hij zo robuust is heeft hij maar weinig onderhoud nodig. Met de drievoudig verstelbare handgreep is er voor elk lichaamstype een optimale stand. Daarnaast heeft de werktuigdrager een heel eenvoudig en overzichtelijk bedieningspaneel. Gezien de opbouw van de machine is het ideaal om met een sulky (stoeltje foto 9) te combineren.

Aan de omhuizing van de motor zit een demperplaat geschroefd. Zo ben je een groot gedeelte van de trillingen kwijt. Optioneel kan de unit ook uitgerust worden met een elektrische start. Het starten gaat dan heel gemakkelijk via een sleutel. De standaart parkeersteun maakt het wisselen van werktuigen makkelijk. Zoals alle kersten werktuigdragers is de K2000 uitgevoerd met een hoogwaardige poedercoating. Een optioneel verkrijgbaar daalventiel regelt automatisch de ingestelde snelheid en voorkomt dat de machine een andere snelheid aanneemt op hellend terrein. Andere opties zijn: urenteller en mechanische parkeerrem.

  • Bezem (82-125 cm) (opvangbak, spatlap en extra borstel mogelijk)
  • Schuif (100-125 cm)
  • Zoutstrooier
  • Messenbalk (90-110 cm)
  • Onkruidborstel (40 cm)
  • Onkruidschoffel (70 cm)
  • Onkruidbrander (75-100 cm)
  • Kunstgrasbezem (250 cm)
  • Kunstgras verzorgingsborstel (114 cm)

 

Mocht u meer informatie willen over de werktuigdrager of over de aanbouwdelen, neem dan gerust contact met ons op!

Liever zelf even kijken? Ook dat is mogelijk. Bekijk de online catalogus hieronder of kom eens langs in de showroom.

Online catalogus compleet Duits

Online catalogus compleet Engels

Specificaties

Afmetingen 1130 x 84 x 1020 mm
Motortype Honda Industrie- Benzine motor GX 270
Vermogen 6,3 kw (8,4 pk)
Brandstoftank 5,3 liter
Brandstofverbruik 2,4 liter/uur (bij vol vermogen)
Aandrijving Hydrostatisch
Rijsnelheid vooruit/achteruit 0-7 km/h
Hydroliektank 8,5 liter
Helling Tot 20° (36%)

PERSOONLIJK ADVIES OVER DE MACHINE?

Meer weten over deze machine? Neem contact op met de verkoop afdeling.

Interesse?