Massey Ferguson, een fabrikant van formaat!

Op het gebied van tractoren is Massey Ferguson een wereldmerk. Ze ontwikkelt en produceert een breed assortiment van compact tractoren tot maaidorsers en van generatoren tot verreikers. Onderscheidend is de technische innovatiekracht die in alle machines terug te vinden is.

Sterk rood merk in het groen

Massey Ferguson heeft daardoor een sterke en gewaardeerde positie bij aannemers, loonwerkers, ondernemers in het groen, akkerbouwers en veehouders. Wim van Breda BV kan u een machine op maat leveren. Van compact tractor tot een MF met op maat gemaakte maaiarm, Wim van Breda BV kan het aan u leveren.

Neem gerust contact op met Wim van Breda BV en laat u informeren en adviseren over de vele diverse mogelijkheden die afgestemd zijn op uw wensen!

Wilt u meer weten? Neem contact op.

0345-585050

verkoop@wimvanbreda.nl

MF 1500

Verfijnde kracht

De MF 1500-serie heeft een reputatie als een krachtige en betrouwbare tractor voor zeer verschillende toepassingen. Massey Ferguson heeft zijn positie op de markt van compacttractoren versterkt met de introductie van een nieuw model met hydrostatische transmissie, dat wordt aangedreven door een driecilinder dieselmotor.

Modellen met een hydrostatische transmissie zijn uitgerust met een middenaftakas (2000 tpm). Standaard wordt op alle tractoren een achteraftakas met 540 tpm gemonteerd, op de MF 1529, MF 1530, MF 1540 en MF 1547 is daarnaast nog een tweede aftakastoerental beschikbaar, 1000 tpm. Alle modellen zijn uitgerust met een driepuntshef van categorie I, met een hefcapaciteit tussen 600 kg en 1580 kg. Een keuze uit twee transmissies, waaronder mechanisch met 12 versnellingen, en hydrostatisch met PowerShuttle. Modellen met een hydrostatische transmissie zijn uitgerust met een middenaftakas (2000 tpm).

Verkrijgbaar in 4 uitvoeringen, variërend van 19,5 PK tot 32 PK.

Bekijk de brochure Bekijk de video

MF 1700

Eenvoudig, handig en behendig

Massey Ferguson zet een volgende stap om zijn positie in de markt van compacttractoren te verstevigen. Massey Ferguson doet dit door de introductie van een nieuw model met hydrostatische transmissie en nieuwe functies zoals: elektrische cruisecontrol en een instelmogelijkheid voor een maximumsnelheid. De tractorserie biedt de keuze tussen een driecilinder turbomotor en een viercilindermotor, die respectievelijk 38 en 46 pk leveren. Zowel de 1740 als de 1747 worden aangeboden met hetzij een hydrostatische of mechanische 12 x 12-transmissie.

De MF 1700 kan naar keuze worden geleverd met een cabine of in platformuitvoering. Het cabine-interieur is ontwikkeld voor bestuurderscomfort en biedt uitstekend zicht rondom, terwijl de bediening uiterst gebruiksvriendelijk blijft. Modellen met een hydrostatische transmissie zijn standaard uitgerust met een middenaftakas. De aftakas aan de achterzijde heeft de standaardtoerentallen 540 tpm en 540 Eco op zowel het MF 1740- als het MF 1747-model. Beide modellen zijn standaard uitgerust met een driepuntshefinrichting van categorie 1, met een hefvermogen van 1400 kg.

Verkrijgbaar in 2 uitvoeringen met 38 PK en 46 PK.

Bekijk de brochure

MF 3700 V / S / F / GE / WF

Maatwerk voor ieder specialisme

De nieuwe MF 3700 is bedoeld voor maximale efficiëntie en lage operationele kosten door middel van de nieuwste ongecompliceerde en betrouwbare technologieën. Efficiënte aandrijflijnen, moderne naleving van de Stage 3B-emissienormen, een laag brandstofverbruik, lange service-intervallen en indrukwekkende tractie en hefvermogens, gecombineerd met lage onderhoudskosten – met de MF 3700 bereikt u een meer winstgevende bedrijfsvoering op uw landbouwbedrijf. En met elke extra hectare die u bewerkt, neemt de winstgevendheid alleen maar toe. Bovendien is dit de ideale tractor voor de tuinbouwsector en de groenvoorzieningen.

.
Bekijk de brochure Bekijk de video

MF 3700 AL

Uw veelzijdige partner

Met een keuze van 75pk, 85pk, of 95pk zijn de nieuwe MF3700 AL tractoren specifiek ontworpen om stabiliteit en comfort te combineren met hoge specificaties voor degene die in bergachtig of moeilijk terrein werken. Ze zijn beschikbaar met een vlakke vloer, of een lage positie cabine welke de totale hoogte beperkt tot 2.44m. Goede stabiliteit door een nieuw breder chassis en grotere wielen. Met de krachtige motoren en compacte afmetingen kan men op de veelzijdige MF 3700 AL vertrouwen optimaal te presteren voor veeleisend werk in bergachtig terrein, in de groentechniek sector, in het veld en op de boerderij.

Met zijn moderne 3,4 liter 4-cilinder motor welke vermogens levert van 75pk tot 95pk en tot wel 395Nm aan koppel op het sterkste model, heeft de MF 3700 AL het vermogen om te werken met de meest verschillende werktuigen om veel taken succesvol uit te kunnen voeren. Alle Massey Ferguson 3700 AL tractoren bieden met de 24/12 Speedshift een soepel schakelende tweetraps powershift transmissie met Powershuttle welke simpel wisselen tussen vooruit en achteruit mogelijk maakt.

Verkrijgbaar in 3 uitvoeringen, variërend van 75 PK tot 955 PK.

 

Bekijk de brochure

MF 4700

De definitie van uitstekend ontwerp

Massey Ferguson heeft altijd gezorgd voor innovatieve maar praktische oplossingen voor de behoeften van agrariërs en de uitdagingen van deze tijd. De MF 4700 Global Series zet deze traditie voort en biedt een zeer moderne, hoogwaardige, solide en rechttoe-rechtaan serie tractoren die uitstekend rendement bieden voor alle soorten agrariërs over de hele wereld. Met zijn geheel nieuwe, maar eenvoudige ontwerp dat wordt gefabriceerd in moderne fabrieken over de hele wereld en met zijn efficiënte aandrijvingen en hoge niveau aan comfort is de MF 4700 absoluut ontworpen om het werkpaard van de wereld te worden. Hij biedt uitzonderlijke waar voor uw geld in elke branche!

.
Bekijk de brochure Bekijk de video

MF 5700

’s Werelds allroundste werkpaarden

Met deze ongecompliceerde reeks tractoren heeft Massey Ferguson het concept van tractoren onder 130 PK onder handen genomen en vanaf de basis opnieuw ontworpen om te voldoen aan de behoeften van hedendaags en toekomstig agrarisch werk. In dit vermogenssegment biedt geen enkele andere reeks op de markt zo’n scala aan uitvoeringen, opties en accessoires die allemaal dienen om uw machine precies zo samen te stellen als nodig is voor uw agrarische toepassingen.

Het hart van de MF 5700-serie wordt gevormd door de 4.4-liter viercilinder AGCO Power-motor, die bekend staat om zijn betrouwbaarheid, robuustheid en zuinigheid en die 100 tot 110 pk levert. Omdat de tractor en motor van dezelfde fabrikant afkomstig zijn, weet u zeker dat de productkwaliteit van exact hetzelfde niveau is en de compatibiliteit en efficiëntie onovertroffen zijn. De motoren in de MF 5700-serie hebben allemaal een lange slag voor een hoog koppel over een breed scala aan toerentallen. Maximumkoppel wordt bereikt bij lage toerentallen: 1500 omw / min bij de MF 5700 modellen. Niet alleen wordt het diesel gebruik tot een minimum beperkt, maar dit geldt ook voor lawaai en slijtage, wat resulteert in lagere brandstofkosten en meer bestuurderscomfort.

.
Bekijk de brochure Bekijk de video

MF 5700 M

Ongecompliceerde efficiëntie

Met dit nieuwe en ongecompliceerde programma biedt Massey Ferguson een zeer moderne trekker met superieure prestaties voor het zware werk die uitzonderlijke efficiëntie biedt voor ieder type landbouwer. Vijf nieuwe viercilinder trekkers uit de MF 5700 M Series bieden keuze tussen een ongeëvenaarde 12 x 12 versnellingsbak of de befaamde Dyna-4 transmissie. Met een hefcapaciteit tot 5.2t is deze trekker ideaal voor zeer uiteenlopende werkzaamheden op het veld maar ook voor laadwerkzaamheden en transport. Alle uitvoeringen zijn voorzien van vele moderne functies en hoogwaardige specificaties, en zijn verkrijgbaar met vele opties en accessoires.

Alle nieuwe trekkers uit de MF 5700 M-serie zijn uitgerust met 4,4-liter viercilinder AGCO Power motoren. Deze voldoen aan de hoogste Stage V emissienormen met Massey Fergusons prijswinnende ‘All-in-One‘ systeem, dat nu beschikt over een ongecompliceerde ‘roetkatalysator‘. De nieuwste versie van het compacte All-in-One systeem werkt niet met een actief dieseldeeltjesfilter (DPF) of een turbo met variabele geometrie (VGT), die het systeem complexer maakt en regelmatig onderhoud vergt. Omdat het All-In-One systeem onder de cabine is geplaatst, draagt het bij aan het uitstekende zicht vanaf de trekker.

Verkrijgbaar in 5 uitvoeringen, variërend van 95 PK tot 135 PK.

Bekijk de brochure

MF 5700 S

Alles wat u nodig hebt… voor al uw werkzaamheden

De MF 5700 S biedt uitstekende wendbaarheid en veelzijdigheid voor werk zowel op het erf als in het veld of op de weg – een ongekende allrounder! Met zijn vernieuwd design, de krachtige aandrijflijn, het hoge comfortniveau en de brede keuze aan uitrusting en opties, is de MF 5700 S ontwikkeld om elke uitdaging en elke taak op het bedrijf snel en efficiënt aan te pakken – dat maakt van deze trekker de ultieme alleskunner!

AGCO Power, zeer efficiënte SCR- ‘alles-in-één‘ viercilinder 4,4-liter Tier 4 Final-motoren bieden meer vermogen en koppel en een lager brandstof- en AdBlue®-verbruik. Elektronische wastegate op de turbolader voor verbeterde prestaties en emissieregeling. Super Eco-transmissie voor werk op de weg en Eco-aftakas. Automatisch laag stationair toerental verlaagt het brandstofverbruik.

Verkrijgbaar in 5 uitvoeringen, variërend van 95 PK tot 130 PK.

Bekijk de brochure Bekijk de video

MF 6700

De nieuwe werkpaarden van de wereld

Met deze nieuwe reeks rechttoe-rechtaan tractoren heeft Massey Ferguson het concept van de minder-dan-130 pk-tractor geheel opnieuw uitgevonden voor de vereisten van de huidige en toekomstige landbouw. In dit krachtige segment biedt geen andere reeks op de markt zo’n serie fabrieksspecificaties, opties en accessoires, alle ontwikkeld om uw machine precies zo vorm te geven als u nodig hebt voor uw bedrijf.

Verkrijgbaar in 2 uitvoeringen met 120 PK en 130 PK.

Bekijk de brochure Bekijk de video

MF 6700 S

Pure concentratie van vermogen

De nieuwe MF 6700 S combineert alle voordelen van de 4-cilinder tractor met het trek, duw en hefvermogen van een vergelijkbare 6-cilinder tractor. Het resultaat is een trekker die geconcentreerd vermogen en compacte kracht combineert, wat ideaal is voor wie een machine met beperkte afmetingen nodig heeft maar wel met de draagkracht en het vermogen aan beide zijden om de nieuwste werktuigen te heffen en aan te drijven. Daarnaast voldoen de trekkers in de 6700 S serie aan de Stage 5 milieu-eisen.

Massey Ferguson weet dat lage kosten per draaiuur en gemoedsrust zeer belangrijk zijn voor uw bedrijfsvoering. Dit is de reden dat we een nieuw, onderhoudsvrij, all-in-one uitlaatgas nabehandelingssysteem ontwikkeld hebben. Het antwoord op de laatste regelgeving, en is geheel transparant voor de gebruiker. Het maakt gebruik van een combinatie tussen een diesel oxidatie katalysator (DOC), SCR katalysator (SCR), en een roetkatalysator (SC), welke tezamen een dieselpartikelfilter of actieve regeneratie overbodig maken. Perfect geïntegreerd in de trekker zorgt dit systeem voor compromisloze prestaties en perfect zicht, voor een lange tijd.

Verkrijgbaar in 5 uitvoeringen, variërend van 135 PK tot 180 PK.

Bekijk de brochure Bekijk de video

MF 7700 S (Stage 5)

Geboren voor het zware werk

De MF 7700 S-tractorserie van Massey Ferguson is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de eisen van professionele gebruikers; ongeacht uw bedrijfsomgeving of bedrijfstype, van gemengd bedrijf tot akkerbouwbedrijf of loonbedrijf. Met een breed aanbod aan vermogens, transmissies, cabinespecificaties, hydraulische functies en aftakasopties kan de MF 7700 S worden aangepast aan uw wensen, waardoor een groot aantal praktische, ongecompliceerde en betrouwbare oplossingen op maat beschikbaar wordt. En met de “All-In-One Stage 5” motoren worden lage kosten per draaiuur gerealiseerd en duurzaamheid gewaarborgd.

De MF 7700 S is ontworpen met één doel: uw productiviteit verhogen terwijl de bedrijfskosten gereduceerd worden. Om deze reden zijn de service intervallen langer gemaakt tot 600 draaiuren, terwijl de transmissie intervallen 1800 draaiuren bedragen: goed nieuws voor uw kosten. De cabine van de MF 7700 S brengt comfort, eenvoud en goed zicht. Een breed scala aan praktische functies zoals automatische zwaailamp inschakeling, of “coming home” lichtvertraging die uw weg uit de schuur verlicht na uitstappen in het donker. Tot wel 16 LED werklampen transformeren nachten in dag dankzij een uitstekende helderheid en een zeer laag energieverbruik. Dit LED pakket wordt benadrukt door de LED dagrijverlichting in de werlampen op de motorkap welke de styling verder versterkt.

Verkrijgbaar in 4 uitvoeringen, variërend van 155 PK tot 190 PK.

Bekijk de brochure Bekijk de video

MF 7700 S (Stage T4 final)

Compromisloos in iedere toepassing

De MF 7700 S-tractorserie van Massey Ferguson is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de eisen van professionele landbouwers; ongeacht uw bedrijfsomgeving of bedrijfstype, van gemengd bedrijf tot akkerbouwbedrijf of loonbedrijf. Met een breed aanbod aan vermogens, transmissies, cabinespecificaties, hydraulische functies en aftakasopties kan de MF 7700 S worden aangepast aan uw wensen, waardoor een groot aantal praktische, ongecompliceerde en betrouwbare oplossingen op maat beschikbaar wordt.

De zescilinder AGCO Power-motoren van 6,6 en 7,4 l genereren een maximaal vermogen van 200 tot 255 pk en tot 280 pk met EPM (Engine Power Management – motorvermogensmanagement). Onderhoudsvrije SCR-technologie van de derde generatie bespaart stilstandtijd en kosten. Turbolader met elektronisch geregelde wastegate-installatie voor een hoger vermogen en een verbeterd reactievermogen van de motor bij alle toerentallen. De geoptimaliseerde hogedruk-commonrailbrandstofinspuiting beperkt de uitstoot van roetdeeltjes, wat inhoudt dat de noodzaak van een roetfilter voor het voldoen aan de laatste T4 final-uitstootnorm vervalt. De automatische verlaging van het stationair toerental reduceert het motortoerental om brandstof te besparen en de geluidsbelasting in de cabine te beperken en zo de bestuurder meer gebruikscomfort te verlenen. Het tractorvermogen is op elke gewenst moment beschikbaar, aangezien er geen noodzaak is voor een regeneratie van het dieselroetfilter.

Verkrijgbaar in 4 uitvoeringen, variërend van 200 PK tot 255 PK.

Bekijk de brochure

MF 8S

Een nieuw tijdperk breekt aan!

  • Nieuwe Dyna-7, nieuwe Dyna E-Power (transmissie met dubbele koppeling) en Dyna-VT-transmissies.
  • Conform Stage V en Mother Regulation 2.
  • Nieuwe, toonaangevende moderne cabine die leidt tot het beste in zijn klasse op het gebied van comfort en ergonomie.
  • Nieuwe Datatronic 5.
  • MF Connect ™ met 3 jaar abonnement inbegrepen.
  • Hogere hydraulische stroom om te voldoen aan de nieuwste en toekomstige werktuigeisen.
  • Hogere achterhefcapaciteit tot 10 ton.
  • Hoger bruto voertuiggewicht (GVW) tot 16 ton.
  • Nieuwe exclusieve VF 650 / 75R42 bandenmaat marktintroductie.

Verkrijgbaar in 4 uitvoeringen, variërend van 205 PK tot 265 PK.

Bekijk de video

MF 8700 S

Een nieuw tijdperk voor hoog vermogen

De nieuwe MF 8700 S-serie is een gigant wat betreft veel vermogen. De MF 8700 S is bedoeld voor klanten die behoefte hebben aan minimale uitvaltijd, een geïnspireerd ontwerp en onmiskenbaar vermogen en koppel. Deze machine combineert precisietechnologie met optimale efficiëntie. Het hart van de MF 8700 S-serie wordt gevormd door de nieuwste motortechnologie, met een strak en eenvoudig ontwerp dat puur prestaties levert, geheel in overeenstemming met de laatste emissienormen. U krijgt meer gedaan, op een efficiëntere manier en met de gemoedsrust die alleen mogelijk is voor wie een hoog vermogen Massey Ferguson-trekker heeft.

Verkrijgbaar in 6 uitvoeringen, variërend van 270 PK tot 400 PK.

Bekijk de brochure Bekijk de video