Massey Ferguson, een fabrikant van formaat!

Op het gebied van tractoren is Massey Ferguson een wereldmerk. Ze ontwikkelt en produceert een breed assortiment van compact tractoren tot maaidorsers en van generatoren tot verreikers. Onderscheidend is de technische innovatiekracht die in alle machines terug te vinden is.

Sterk rood merk in het groen

Massey Ferguson heeft daardoor een sterke en gewaardeerde positie bij aannemers, loonwerkers, ondernemers in het groen, akkerbouwers en veehouders. Wim van Breda BV kan u een machine op maat leveren. Van compact tractor tot een MF met op maat gemaakte maaiarm, Wim van Breda BV kan het aan u leveren.

Neem gerust contact op met Wim van Breda BV en laat u informeren en adviseren over de vele diverse mogelijkheden die afgestemd zijn op uw wensen!

Wilt u meer weten? Neem contact op.

0345-585050

verkoop@wimvanbreda.nl

MF 1500

Verfijnde kracht

De MF 1500-serie heeft een reputatie als een krachtige en betrouwbare tractor voor zeer verschillende toepassingen. Massey Ferguson heeft zijn positie op de markt van compacttractoren versterkt met de introductie van een nieuw model met hydrostatische transmissie, dat wordt aangedreven door een driecilinder dieselmotor.

Verkrijgbaar in 6 uitvoeringen, variërend van 19 PK tot 46 PK.

Bekijk de brochure Bekijk de video

MF 1700

Eenvoudig, handig en behendig

Massey Ferguson zet een volgende stap om zijn positie in de markt van compacttractoren te verstevigen. Massey Ferguson doet dit door de introductie van een nieuw model met hydrostatische transmissie en nieuwe functies zoals: elektrische cruisecontrol en een instelmogelijkheid voor een maximumsnelheid. Het geheel wordt naar keuze aangedreven door een drie- of viercilindermotor.

Verkrijgbaar in 2 uitvoeringen met 38 PK en 46 PK.

Bekijk de brochure

MF 3700 V / S / F / GE / WF

Maatwerk voor iedere boomgaard

Massey Ferguson’s 3700-serie van specialistische tractoren bestaat uit hoogwaardige machines in verschillende configuraties, verkrijgbaar met een ruime cabine of in semi-platformuitvoering. Deze tractoren zijn ontworpen met het oog op de speciale eisen van telers die druiven, olijven, zacht fruit, noten of speciale groenten en bladgewassen. Van ultra smalspoor variant t/m breedspoor zonder cabine. Bovendien is dit de ideale tractor voor de tuinbouwsector en de groenvoorzieningen.

.
Bekijk de brochure Bekijk de video

MF 4700

De definitie van uitstekend ontwerp

Massey Ferguson heeft altijd gezorgd voor innovatieve maar praktische oplossingen voor de behoeften van agrariërs en de uitdagingen van deze tijd. De MF 4700 Global Series zet deze traditie voort en biedt een zeer moderne, hoogwaardige, solide en rechttoe-rechtaan serie tractoren die uitstekend rendement bieden voor alle soorten agrariërs over de hele wereld. Met zijn geheel nieuwe, maar eenvoudige ontwerp dat wordt gefabriceerd in moderne fabrieken over de hele wereld en met zijn efficiënte aandrijvingen en hoge niveau aan comfort is de MF 4700 absoluut ontworpen om het werkpaard van de wereld te worden. Hij biedt uitzonderlijke waar voor uw geld in elke branche!

.
Bekijk de brochure Bekijk de video

MF 5700

‘s Werelds nieuwste werkpaarden

Met deze nieuwe, ongecompliceerde reeks tractoren heeft Massey Ferguson het concept van tractoren onder 130 PK onder handen genomen en vanaf de basis opnieuw ontworpen om te voldoen aan de behoeften van hedendaags en toekomstig agrarisch werk. In dit vermogenssegment biedt geen enkele andere reeks op de markt zo’n scala aan uitvoeringen, opties en accessoires die allemaal dienen om uw machine precies zo samen te stellen als nodig is voor uw agrarische toepassingen.

.
Bekijk de brochure Bekijk de brochure (Dyna-4) Bekijk de video

MF 5700 S

Puur vermogen en prestaties voor uw bedrijf

Het DNA van Massey Ferguson is ook te vinden in de vernieuwde MF 5700 S serie en zet daarmee de meervoudig bekroonde prestaties van zijn voorgangers voort in dit 100-130 PK segment. Met zijn stijlvolle en slimme ontwerp geeft de MF 5700 S serie het beste verkrijgbare zicht dankzij de steil aflopende motorkap. Met efficiënte aandrijflijnen, nieuwste ingebouwde technologie, nu inclusief het Auto-Guide™ 3000 geleidingssysteem, het nieuwe intelligente dashboard en hoogste niveau van comfort helpt de MF 5700 S u om het werk snel en efficiënt uit te voeren.

Verkrijgbaar in 5 uitvoeringen, variërend van 95 PK tot 130 PK.

Bekijk de brochure Bekijk de video

MF 6700

De nieuwe werkpaarden van de wereld

Met deze nieuwe reeks rechttoe-rechtaan tractoren heeft Massey Ferguson het concept van de minder-dan-130 pk-tractor geheel opnieuw uitgevonden voor de vereisten van de huidige en toekomstige landbouw. In dit krachtige segment biedt geen andere reeks op de markt zo’n serie fabrieksspecificaties, opties en accessoires, alle ontwikkeld om uw machine precies zo vorm te geven als u nodig hebt voor uw bedrijf.

Verkrijgbaar in 2 uitvoeringen met 120 PK en 130 PK.

Bekijk de brochure Bekijk de video

MF 6700 S

Meest krachtige en wendbare 4-cilinder

In de MF 6700 S komen alle voordelen van een viercilindermachine – compacte bouw, gering totaal gewicht, goede manoeuvreerbaarheid – samen met de trekkracht en het hefvermogen van een vergelijkbare zescilindertrekker. Het resultaat is een trekker die geconcentreerd vermogen en compacte kracht combineert, wat ideaal is voor wie een machine met beperkte afmetingen nodig heeft maar wel met de draagkracht en het vermogen aan beide zijden om de nieuwste werktuigen te heffen en aan te drijven.

Verkrijgbaar in 6 uitvoeringen, variërend van 140 PK tot 200 PK.

Bekijk de brochure Bekijk de video

MF 7700 S

Geboren voor het zware werk

De MF 7700 S-tractorserie van Massey Ferguson is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de eisen van professionele landbouwers; ongeacht uw bedrijfsomgeving of bedrijfstype, van gemengd bedrijf tot akkerbouwbedrijf of loonbedrijf. Met een breed aanbod aan vermogens, transmissies, cabinespecificaties, hydraulische functies en aftakasopties kan de MF 7700 S worden aangepast aan uw wensen, waardoor een groot aantal praktische, ongecompliceerde en betrouwbare oplossingen op maat beschikbaar wordt.

Verkrijgbaar in 8 uitvoeringen, variërend van 165 PK tot 280 PK.

Bekijk de brochure Bekijk de video

MF 8700 S

Pure kracht voor in de zwaarste omstandigheden

De nieuwe MF 8700 S-serie is gericht op klanten die een nieuw type krachtige landbouwtrekker zoeken, geschikt voor de moderne precisielandbouwtechnieken en veelzijdige loonwerkzaamheden met een subliem ontwerp en een optimaal rendement. Het nieuwe design van de MF 8700 S met zijn krachtige uitstraling fascineert vanaf de eerste blik. De MF-verlichting en het beroemde MF-logo vormen het hart van de kenmerkende styling van het ‘S-effect’ waarin de typische kenmerken van elke MF tot uiting komen: kracht, design en vakmanschap.

Verkrijgbaar in 6 uitvoeringen, variërend van 300 PK tot 405 PK.

Bekijk de brochure Bekijk de video