Massey Ferguson 5S tractor

Over de Massey Ferguson 5s tractor

Als beste trekker in de klasse van 105 pk tot 145 pk biedt de nieuwe MF 5S-serie keuze uit vijf modellen met een volledig nieuw, verbeterd ontwerp inclusief de kleurcombinatie met de legendarische sabelstreep. Deze serie is flexibel en handig en biedt het beste zicht in zijn klasse, in combinatie met een uitstekende wendbaarheid dankzij een korte draaicirkelstraal van slechts 4 meter. De MF 5S biedt prestaties van wereldklasse en combineert duurzaamheid met comfort en controle op een hoog niveau, samen met een breed uitrustingsprogramma en vele beschikbare opties om aan te sluiten bij al uw toepassingen. De MF 5S is ontwikkeld om alle uitdagingen en taken in uw bedrijf efficiënt en voordelig af te handelen, en is dan ook zonder twijfel de eerste keus voor contractwerkers, vee- en melkveehouders, landbouwers en andere producenten.

Leverbaar

De Massey Ferguson 5S is verkrijgbaar in 5 uitvoeringen, variërend van 105 PK tot 145 PK. De overige modellen bevatten 115 PK, 125 PK en 135 PK.

Over Massey Ferguson

Sinds 1847 levert Massey Ferguson hoogwaardige producten zoals tractoren, hooibouw-apparatuur en balenpersen. De oorsprong van MF ligt in Ierland en Canada, nadat twee bedrijven uit deze landen een fusie aangingen. Al ruim 175 jaar ‘born to farm!’ 

Meer informatie?

Mocht u meer informatie willen over de Massey Ferguson 5S neem dan gerust contact met ons op!

Liever zelf even kijken? Ook dat is mogelijk. Bekijk de online catalogus of kom eens langs in de showroom.

PERSOONLIJK ADVIES OVER DE MACHINE?

Wilt u meer weten over deze MF 5S? Vraag dan informatie aan met onze verkoopafdeling.

 

Voordelen van de specialist

  • Ultiem comfort voor een productievere werkdag
  • Lage reparatie- en onderhoudskosten
  • Efficiënte aandrijflijnen voor een hoge productiviteit
  • Prachtig modernen luxe design

Impressie

Interesse?