Massey Ferguson 6S tractor

Over de Massey Ferguson 6S tractor

De nieuwe MF 6S zet de traditie voort die werd gelanceerd met de iconische MF 8S, en profileerde zich als een makkelijk te bedienen en betrouwbare tractor: door  met uw MF 6S te werken, ervaart u verbazingwekkende kracht, wendbaarheid, technische kwaliteit en onderscheidende stijl dag na dag.  De nieuwe motorkap met de karakteristieke sabellijn zal uw aandacht trekken en vasthouden, en de compacte afmetingen accentueren. Een extreem  taaie en goed reagerende motor stelt u in staat alle voordelen van een viercilindermotor te combineren met het trek, duw- en hefvermogen dat past bij een vergelijkbare zescilindertractor. Het resultaat is een tractor die geconcentreerde energie en vermogensdichtheid combineert en perfect aansluit bij de behoeften van mensen die op zoek zijn naar een machine met compacte afmetingen, maar met het draagvermogen en vermogen voor en achter om de allernieuwste werktuigen te tillen en aan te drijven.

Leverbaar

De Massey Ferguson 6S is verkrijgbaar in 5 uitvoeringen, variërend van 135 PK tot 180 PK. De overige modellen bedragen 145 PK, 155 PK en 165 PK.

Over Massey Ferguson

Sinds 1847 levert Massey Ferguson hoogwaardige producten zoals tractoren, hooibouw-apparatuur en balenpersen. De oorsprong van MF ligt in Ierland en Canada, nadat twee bedrijven uit deze landen een fusie aangingen. Al ruim 175 jaar ‘born to farm!’ 

Meer informatie

Mocht u meer informatie willen over de Massey Ferguson neem dan gerust contact met ons op!

Liever zelf even kijken? Ook dat is mogelijk. Bekijk de online catalogus of vraag naar de mogelijkheden.

PERSOONLIJK ADVIES OVER DE MACHINE?

Wilt u meer weten over deze MF 6S? Vraag dan informatie aan met onze verkoopafdeling.