Herder mechanische klepelmaaiers, pure robuustheid voor het maaiwerk!

Als het om landschapsonderhoud gaat, heeft Herder een naam hoog te houden. Het bedrijf uit Middelburg heeft met haar innovaties meer dan eens de grenzen verlegd, ook als het gaat om mechanische klepelmaaiers. Herder maakt diverse armklepelmaaiers, vlakklepelmaaiers en zijklepelmaaiers. Duurzame materialen en doordachte techniek staan garant voor een lange en probleemloze werking. Met de klepelmaaiers van Herder heeft u onder alle omstandigheden en bij alle werkzaamheden de zekerheid van de langste levensduur.

Een volledige range vlakklepelmaaiers (KMV), zijklepelmaaiers (KMZ) en een armklepelmaaier (KMA). Klepelmaaiers die speciaal zijn ontwikkeld voor aannemers, gemeentes en lokale overheden die een klepelmaaier intensief inzetten.

 

Wilt u meer weten? Neem contact op.

0345-585050

verkoop@wimvanbreda.nl

Vlakklepelmaaiers (KMV)

De Herder vlakklepelmaaiers zijn uitstekend te gebruiken in combinatie met een mechanisch aangedreven zij- of armklepelmaaier. Bovendien biedt Herder ook bij deze machine de mogelijkheid om in plaats van de veiligheidsafscherming een transportband of een vijzelbak te monteren. Zijdelingse gewasafvoer of afvoer door middel van een afzuigventilator is dus mogelijk in één en dezelfde gang. De vlakklepelmaaier is verkrijgbaar in de werkbreedtes 225, 275 en 300. Een Sideshift van 70cm voorkomt dat u onnodig vaak hoeft te manoeuvreren en dat verhoogt uw werkplezier nog meer.

Bekijk de brochure

Zijklepelmaaier (KMZ)

Wegbermen, kanten van sloten en kanalen maaien? Het is geen enkel probleem met de zijklepelmaaiers van Herder. En dankzij de heffunctie kunt u ook probleemloos taluds van ondiepe sloten maaien zonder dat de bodem of het wateroppervlak geraakt wordt. De zijklepelmaaiers zijn verkrijgbaar in verschillende werkbreedtes. U heeft de keuze uit 180, 225 en 275 centimeter. Welke breedte het meest geschikt voor u is, hangt af van het vermogen van uw omstandigheden en uw tractor. Tevens is deze klepelmaaier zeer goed te combineren met de KMV vlakklepelmaaier voor een dubbele maaibreedte in 1 werkgang.

Bekijk de brochure