Raymo, nieuw in het productengamma bij Wim van Breda Geldermalsen BV!

Raymo is niet zomaar een maaier, maar een echte werktuigdrager. Het maaidek is eenvoudig afneembaar en kan worden vervangen door een selectie mechanische of elektrische gereedschappen en hulpstukken.

Sinds de marktintroductie in 2019 is Raymo snel uitgegroeid tot een toonaangevend merk onder de commerciële elektrische maaiers. Het Raymo team benaderde het ontwerpconcept van de machine vanuit een andere hoek en introduceerde een geheel nieuwe machine die het maximale uit het elektrische aandrijfsysteem haalt (niet alleen een ombouw van een conventionele maaier). Met zijn unieke kenmerken pakt Raymo enkele van de grootste problemen aan waarmee het groensector vandaag de dag wordt geconfronteerd: geluid, emissies, veiligheid van de bestuurder, trillingen, onderhoud van hellingen en onderhoudskosten.

Tegelijkertijd biedt het een ongeëvenaarde flexibiliteit met zijn verwisselbare maaidekken en aandrijfeenheden. Allereerst geloven wij in stil, emissievrij en duurzaam grasmaaien. Bij Raymo hebben we onze uiterste best gedaan om een ​​commerciële machine te creëren die geschikt is voor dergelijk werk. Modulaire maaier, volledig elektrisch of oplaadbare hybride, radiografisch bestuurbaar, veilig, wendbaar, efficiënt, stil, schoon en goedkoop in gebruik.

De Raymo Torpedo is extreem laag waardoor u toegang heeft tot gebieden met weinig vrije ruimte en beschikt over een uitzonderlijk klimvermogen op steile hellingen en glooiend terrein. Het zero-turn stuursysteem gecombineerd met 4-wielaandrijving biedt uitzonderlijke rij- en manoeuvreereigenschappen. De afstandsbediening houdt u op een veilige afstand, waardoor uw blootstelling aan lawaai, stof en trillingen verder wordt verminderd, terwijl u de omgeving in de gaten houdt. Bij ons staan ​​milieubescherming, veiligheid en bedrijfskosten altijd op de eerste plaats.

Probeer Raymo zelf. Het is een opwindende ervaring.

Lees hier verder over de kenmerken en mogelijkheden van de Raymo Torpedo!

Wilt u meer weten?

Neem contact met mij op: 0345-585050