Herder beplantingonderhoud, het groen de baas!

Werken met Herder betekent ook werken met maximale zekerheid op diverse werkterreinen. Herder produceert diverse werktuigen op het gebied van beplantingonderhoud. Zo kunt u met de heggenslagmaaier ergonomisch verantwoord werken met het beste resultaat. Met de cirkelzaag en bosbouwmaaier kunt u takken en ruige begroeiingen snoeien en de bladzuiger helpt u met het ruimen van losliggende bladeren. De Herder beplantingonderhoud werktuigen voor beplanting zijn dus breed inzetbaar en kunnen eenvoudig aan een Herder machine gekoppeld worden.

Wilt u meer weten? Neem contact op.

0345-585050

verkoop@wimvanbreda.nl

Heggenslagmaaier

De heggenslagmaaier is het werktuig bij uitstek voor onderhoud aan heggen. Het maaisel wordt afgemaaid en versnipperd waarna het terug “geblazen” wordt in de heg, dat staat opgeruimd en zorgt voor natuurlijke bemesting. De heggenslagmaaier heeft een werkbreedte van 150 cm en is standaard uitgerust met een driedubbele draaikop. Hierdoor kunt u makkelijk maaien in alle standen en probleemloos alle zijden van de heg bereiken.

Bekijk de brochure

Heggenschaar

De Herder heggenschaar wordt al sinds jaar en dag wereldwijd ingezet voor het onderhoud aan hagen, windsingels en wegbeplanting en is sinds de introductie sterk doorontwikkeld. De heggenschaar heeft een standaard werkbreedte van 300 cm waarmee het mogelijk is om in één werkgang een mooi eindresultaat te bereiken.

Bekijk de brochure

Cirkelzaag

De cirkelzaag is zowel leverbaar in een enkelvoudige als een meervoudige variant. Het werktuig is uitermate geschikt voor het selectief snoeien of zagen van bomen of ander beplanting en het aftoppen van windsingels en struik- en boomrijen. De cirkelzaag is ook de beste oplossing voor snoeiwerkzaamheden met achterstallig onderhoud, waarbij een heggenschaar niet meer volstaat. Door zijn eenvoudige montage en dankzij de Grenadier kunt u zelfs de moeilijkste plaatsen bereiken. Het is dus niet nodig om met een kettingzaag op een ladder of hoogwerker moeilijk bereikbare takken van bomen of struiken te verwijderen.

Bekijk de brochure

Bladzuiger

Met de bladzuiger van Herder vergroot u de mogelijkheden van uw Grenadier en Cavalier buiten het maaiseizoen. Met gemak ruimt u blad van de openbare weg binnen en buiten de bebouwde kom of ontdoet u groenstroken, parken of bospaden van zerfafval.

Bekijk de brochure

Bosbouwmaaier

De bosbouwmaaier is bijzonder geschikt voor het maaien van ruige begroeiingen zoals kreupelhout, struikgewassen en kleine tot gemiddelde boomstronken. De Herder bosbouwmaaier is robuust geconstrueerd en is daarom zeer geschikt voor zware werkzaamheden.

Bekijk de brochure

Boomknipschaar

Herder boomknipscharen zijn in te zetten onder zware omstandigheden en kunnen worden gebruikt voor het knippen van stuiken, takken en zelfs gehele bomen. Hierbij garanderen twee robuuste grijparmen een stevige greep op het afgeknipte materiaal. Hierdoor kan het geknipte materiaal op een gecontroleerde wijze worden neergelegd. Herder boomknipscharen zijn leverbaar in twee varianten: de KS650 en de KS860.

Bekijk de brochure Bekijk de video