HOAF ThermHIT 75

De HOAF ThermHIT 75 is, met een werkbreedte van 750 mm, een professionele onkruidbrander met een hoge capaciteit die bij uitstek geschikt is voor het beheersen van onkruid op verharde of half verharde ondergronden in openbare ruimte en bij grotere oppervlaktes.

Een behandeling met de HOAF ThermHIT 75 doodt veel op de grond liggende zaden, waardoor een belangrijke bijdrage aan het verlagen van de vegetatiedruk geleverd wordt. De krachtige vlam en grote capaciteit wordt onder andere gerealiseerd door gebruik te maken van een liggende heftruck gasfles.

 

Hoog rendement

De roestvrijstalen brander kap minimaliseert windinvloeden en is voorzien van een isolatie- en infrarood gaaspakket. De combinatie van vlamcontact, hete lucht en infrarode straling zorgt voor een zo hoog mogelijk rendement.

Optioneel wordt de brander voorzien van een voorzetkap die warme lucht aan de voorzijde van de brander naar rechts stuwt. Onkruid langs muren, obstakels en moeilijk bereikbare plekken wordt hiermee in één werkgang behandeld.

 

Veilig en in balans

Met de gasbedieningshendel wordt selectief en veilig gebrand. De HOAF ThermHIT 75 schakelt zichzelf namelijk uit wanneer de hendel wordt losgelaten.

Door gebruik te maken van een liggende heftruck gasfles, is de brander goed uitgebalanceerd. Hierdoor blijft de brander, ondanks de grote werkbreedte, goed voort te bewegen.

Optioneel wordt de brander voorzien van een stalen neuswiel, zo blijft de brander op verharding op de juiste hoogte, voor optimaal gebruiksgemak.

Specificaties

Afmetingen 1603 x 728 x 1029 mm
Werkbreedte 750 mm
Gewicht 40 kg (ex. gasvoorziening)
Capaciteit 1875 m²/ uur (bij 2,5 km/uur)
Gassoort Vloeibaar propaan/biopropaan en LPG
Gasvoorziening Vloeistofafname gasfles
Vermogen 85 kw
Gasverbruik 5,7 kg/uur
Isolatie 25 mm
Ontsteking Batterijontsteker
Beveiliging Mechanische aan/uit bediening

PERSOONLIJK ADVIES OVER DE MACHINE?

Meer weten over deze machine? Neem contact op met de verkoop afdeling.

Interesse?