HOAF Ripagreen Easy Kit

De Ripagreen is met haar lage gewicht, verstelbare handgreep en geïntegreerde ontsteking, een handzame onkruidschroeier die bij uitstek geschikt is voor het schroeier rondom en onder obstakels en het beheersen van onkruid in openbare ruimte, bij grotere oppervlaktes en moeilijk bereikbare plekken. Met name op plekken waar een verhoogde kans op brandgevaar aanwezig is, komt de Ripagreen goed tot zijn recht.

Een behandeling met de Ripagreen doodt veel op de grond liggende zaden, waardoor een belangrijke bijdrage aan het verlagen van de vegetatiedruk wordt geleverd.

Uniek aan de Ripagreen is het onkruidverbrandingsprincipe en de gas lucht verhouding. Door een korte, krachtige vlam te combineren met voortgestuwde lucht ontstaat een constante hete lucht stroom waardoor de vegetatie volledig verwelkt in warmte. Deze hete lucht stroom bestaat voor 94% uit omgevingslucht en voor maar 6% uit brandstof.

De verdraaibare branderkop en instelbare drukregelaar zorgen ervoor dat de schroeier eenvoudig af te stemmen is op de werksituatie en de vegetatie. Wanneer de druk wegvalt stopt, door het slangbreukventiel, de toevoer van het gas. Zo kan er altijd veilig worden gewerkt.

De Ripagreen beschikt over een geïntegreerde automatische ontsteking in de handgreep, die in één vloeiende beweging de gasfles opent en de ontsteking bedient.

De tweede handgreep die in hoogte verstelbaar is, zorgt voor een comfortabele bediening van de schroeier. Optioneel is, afhankelijk van het model, de branderbuis te verlengen met een opzetstuk van 300 mm voor optimaal werkcomfort.

De Ripagreen is ook te bevestigen op de trolley. Met een werkbreedte van 400 mm wordt een groter oppervlakte zo comfortabel een geschroeid. De verschillende mogelijkheden zorgen voor optimaal werkcomfort en  aanpassingsvermogen ongeacht de situatie. (Het easy kit model is ook te combineren met de mobility kit.)

Specificaties

Afmetingen 1580 mm x 1350 mm
Werkbreedte 250 - 400 mm
Gewicht 3,6 kg (ex. gasvoorziening
Capaciteit 600 m²/uur (bij 2 km/uur)
Gassoort Propaan/biopropaan en LPG
Gasvoorziening Dampafname gasfles
Vermogen 45 - 76 kw
Gasverbruik 2,9 - 5,9 kg/uur
Ontsteking Bourgie vonkontsteking
Beveiliging Mechanische aan/uit bediening

PERSOONLIJK ADVIES OVER DE MACHINE?

Meer weten over deze machine? Neem contact op met de verkoop afdeling.

Interesse?