HOAF ThermHIT 125M

De HOAF ThermHIT 100M is, met een werkbreedte van 1000 mm, een ideale onkruidbrander om aan een compacte werktuigdrager te monteren. Door het lage gewicht, de compactheid en de productiviteit is de brander bij uitstek geschikt voor het beheersen van onkruid op verharde ondergronden met obstakels in openbare ruimte.

Een behandeling met de HOAF ThermHIT 100M doodt veel op de grond liggende zaden, waardoor een belangrijke bijdrage aan het verlagen van de vegetatiedruk geleverd wordt.

 

De HOAF ThermHIT 125M is, met een werkbreedte van 1250 mm, een ideale onkruidbrander om aan een werktuigdrager te monteren. Door het lage gewicht, de compactheid en de productiviteit is de brander bij uitstek geschikt voor het beheersen van onkruid op grotere oppervlaktes met obstakels in openbare ruimte.

Een behandeling met de HOAF ThermHIT 125M doodt veel op de grond liggende zaden, waardoor een belangrijke bijdrage aan het verlagen van de vegetatiedruk geleverd wordt.

 

Hoog rendement

De roestvrijstalen brander kap minimaliseert windinvloeden en is voorzien van een isolatie- en infrarood gaaspakket. De combinatie van vlamcontact, hete lucht en infrarode straling zorgt voor een zo hoog mogelijk rendement.

 

Eenvoudig en veilig

De HOAF ThermHIT 125M wordt aangesloten op de stroomvoorziening van de werktuigdrager. Het bedieningspaneel kan op de werktuigdrager bevestigd worden. Zo kan de brander vanaf de werktuigdrager elektrisch ontstoken worden. De brander is voorzien van een vlambeveiliging. Mocht in een situatie de vlam uitgaan dan stopt de brandstoftoevoer en schakelt de brander zichzelf uit.

Voor een optimaal balans heeft de aanbouwbrander aan de voorzijde twee stalen zwenkwielen met een diameter van 150 mm.

Standaard is de brander voorzien van een categorie 1 driepuntsophanging en kunnen er twee liggende heftruck gasflessen op de aanbouwbrander geïnstalleerd worden. Daarnaast kan optioneel, ten behoeve van de gasvoorziening, ook de werktuigdrager worden voorzien van diverse soorten tank- en flessenframes.

Specificaties

Afmetingen 1239 x 1265 x 750 mm
Werkbreedte 1250 mm
Gewicht 110 kg (exclusief gasvoorziening)
Capaciteit 2500 m² bij 2 km/uur
Gassoort Vloeibaar propaan/biopropaan en LPG
Gasvoorziening Vloeistofafname gasfles / tank
Vermogen 137 kw
Gasverbruik 13 kg/uur
Isolatie 25 mm
Ontsteking Elektrisch
Beveiliging Voorzien van ionisatie beveiliging
Aanspanning Categorie 1

PERSOONLIJK ADVIES OVER DE MACHINE?

Meer weten over deze machine? Neem contact op met de verkoop afdeling.

Interesse?