Reform Metrac, speciaal voor steil en ruw terrein

De Reform Metrac is een speciaal ontwikkeld voertuig voor steil en ruw terrein om hierin het landschapsonderhoud zo optimaal mogelijk te kunnen beheren. De machine kenmerkt zich door de modernste techniek en hoge duurzaamheid. Door zijn uitstekende veelzijdigheid is de Metrac overal inzetbaar en biedt hij de bestuurder een uniek bedieningscomfort. Sinds 1965 wordt de Reform Metrac in serie geproduceerdt.

De voordelen op een rij

– Zuinige 4-cilinder dieselmotoren met een hoog koppel
– Multifunctionele hendel voor een hoog bedienings gemak (m.u.v. de G3 / G3 X)
– In- en uitschakelbare vierwielaandrijving
– Leverbaar in hydrostatische of mechanische aandrijving
– 4 Besturingsmogelijkheden: vierwiel-, voor-, achter- of hondegangbesturing
– Laag eigen gewicht en een laag zwaartepunt
– Constante bodemdruk over alle vier de wielen dankzij een pendelende vooras
– Hydraulische besturing

Een Reform Metrac die helemaal geschikt is voor uw werkzaamheden is maatwerk. Wim van Breda BV adviseert en informeert u graag over alle mogelijkheden die de Reform Metrac voor u te bieden heeft. Naast de Reform Metrac biedt Wim van Breda BV ook een uitgebreid assortiment van aanbouwwerktuigen aan voor veel diverse doeleinden.

Neem gerust contact met Wim van Breda BV op voor meer informatie en de actuele voorraad!

Wilt u meer weten? Neem contact op.

0345-585050

verkoop@wimvanbreda.nl

Reform G3 / G3 X

De Metrac G3 en G3 X zijn mechanisch aangedreven tractoren die voorzien zijn van een 44 PK dieselmotor. Beide modellen zijn voorzien van een hydrauliekpomp met een opbrengst van 26,6 l/min met 180 bar en een reservoir van 8 liter. Zowel de aftakas aan de voor- en achterzijde draaien 540 t/min.

De G3 is zowel leverbaar met 26″ en 29″ banden.

De G3 X is voorzien van aandrijfassen met een eindoverbrenging.

Bekijk de brochure Reform Metrac Kommunal Bekijk de brochure Reform Metrac Landwirtschaft

Reform H4 X / G4 X

De Metrac H4 X is een hydrostatisch aangedreven tractor die voorzien is van een 49 PK dieselmotor. Het grote voordeel van de traploze hydrostatische aandrijving, is dat het vermogen nagenoeg gelijkmatig en volledig tot zijn recht komt bij iedere belasting.

De Metrac G4 X is een mechanisch aangedreven tractor die tevens voorzien is van een 49 PK dieselmotor. Het motorvermogen wordt overgebracht via een handgeschakelde versnellingsbak met 8 voorwaartse en 8 achterwaartse versnellingen gesynchroniseerd.

Beide modellen zijn voorzien van een hydrauliekpomp met een opbrengst van 29,7 l/min met 195 bar en een reservoir van 13 liter. De aftakas aan de voorzijde draait 540 t/min en aan de achterzijde zowel 540 t/min als 750 t/min.

Bekijk de brochure Reform Metrac Kommunal Bekijk de brochure Reform Metrac Landwirtschaft

Reform H7 RX / G7 RX

De Metrac H7 RX is een hydrostatisch aangedreven tractor die voorzien is van een 70 PK dieselmotor. Het grote voordeel van de traploze hydrostatische aandrijving, is dat het vermogen nagenoeg gelijkmatig en volledig tot zijn recht komt bij iedere belasting.

De Metrac G7 RX is een mechanisch aangedreven tractor die tevens voorzien is van een 70 PK dieselmotor. Het motorvermogen wordt overgebracht via een handgeschakelde versnellingsbak met 8 voorwaartse en 8 achterwaartse versnellingen gesynchroniseerd.

Beide modellen zijn voorzien van een hydrauliekpomp met een opbrengst van 24,2 l/min met 195 bar en een reservoir van 13 liter. De aftakas aan de voorzijde van de G7 RX draait 540 t/min en aan de achterzijde zowel 540 t/min als 750 t/min. De aftakas van de H7 RX draait aan beide zijden 540 t/min.

Bekijk de brochure Reform Metrac H7 RX Bekijk de brochure Reform Metrac Kommunal Bekijk de brochure Reform Metrac Landwirtschaft

Reform H7 X

De H7 X is t.o.v. de H7 RX gebouwd op een breder chassis, waardoor de binnenruimte in de X nog comfortabeler is.

De Metrac H7 X is een hydrostatisch aangedreven tractor die voorzien is van een 74 PK dieselmotor. Het grote voordeel van de traploze hydrostatische aandrijving, is dat het vermogen nagenoeg gelijkmatig en volledig tot zijn recht komt bij iedere belasting.

Dit model is voorzien van een hydrauliekpomp met een opbrengst van 24,2 l/min met 195 bar en een reservoir van 13 liter. De aftakas aan de voorzijde van de H7 X draait 540 t/min en 1000 t/min en aan de achterzijde 1000 t/min (540 t/min optioneel).

Bekijk de brochure Reform Metrac H7 X (2018)

Reform H9 X

De H9 X is de krachtigste tractor uit het Reform Metrac gamma op dit moment. De Metrac H9 X is een hydrostatisch aangedreven tractor die voorzien is van een 91 PK Tier 4 / EU6 dieselmotor die voldoet aan de meest recente milieu-eisen. Daarmee heeft hij 11% meer vermogen dan zijn voorganger (H8 X) en is dit de meest efficiënte Metrac ooit geproduceerd. Daarnaast is de H9 X voorzien van een vernieuwd interieur en een  hydrostatische aandrijving met 15% meer tractie. Het grote voordeel van de traploze hydrostatische aandrijving, is dat het vermogen nagenoeg gelijkmatig en volledig tot zijn recht komt bij iedere belasting.

De H8 X is voorzien van een hydrauliekpomp met een opbrengst van 24,2 l/min met 195 bar en een reservoir van 13 liter. De H9 X is optioneel leverbaar met een langere vooras met grotere pendelhoek.

Bekijk de brochure Reform Metrac H9 X