Omarv, voor het betere groenonderhoud

Omarv ontwikkelt en produceert producten voor het onderhouden van groengebieden. De Omarv machines kenmerken zich door een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid, ook onder zware omstandigheden. Met de uitgebreide mogelijkheiden van deze fabrikant uit Italië wordt het mogelijk eenvoudig maaiwerkzaamheden uit te voeren die voorheen bijna onmogelijk waren!

Laat u informeren bij Wim van Breda BV uit Geldermalsen wat een Omarv machine voor u kan betekenen!

Wilt u meer weten? Neem contact op.

0345-585050

verkoop@wimvanbreda.nl

Torino E, met grote maaihoek

De Omarv Torino E heeft dankzij de externe positie van de tandwielkast een zijdelingse verstelmogelijkheid van 162 cm. Daardoor kan de Torino E functioneren als achterklepelmaaier en als zijklepelmaaier. De machine is uitgerust met een hydraulisch systeem, waarmee de maaihoek regelbaar is van +90° tot -50°. Dit maakt deze machine tot veelzijdige en zeer gemakkelijk te gebruiken klepelmaaier. Ideaal voor het onderhouden van wegbermen, slootkanten, groenstroken en heggen.

De Omarv Torino is leverbaar in 7 verschillende werkbreedtes, uiteenlopend van 140 t/m 260 cm.

Bekijk de brochure

Bologna, de driedelige maaier

De Omarv Bologna, een driedelige maaier voor de grote oppervlaktes. Met een uitgebreide keuze qua werkbreedte, is van een maaitrekker tot aan een grote landbouwtrekker een geschikte Bologna maaier. De middelste maaier kan zowel als frontmaaier als achtermaaier gebruikt worden. En het unieke van deze combinatie is dat zowel de transporthoogte als transportbreedte erg compact blijven.

De Omarv Bologna is leverbaar in 11 verschillende werkbreedtes, uiteenlopend van 320 t/m 720 cm.

Bekijk de brochure

Roma, veelzijdige zijklepelmaaier

De zijklepelmaaier voor een professionele gebruiker. De Roma onderscheidt zich door zijn stevige ontwerp en zijn kwalitatief goede maaiwerkzaamheden. Door de zijdelingse verstelbaarheid, is met de Roma in de meest uiteenlopende gebieden te werken. Deze zijklepelmaaier is veelzijdig inzetbaar en dus geschikt voor professionele gebruikers zoals loonbedrijven, gemeenten en waterschappen.

De Omarv Roma is leverbaar in 6 verschillende werkbreedtes, uiteenlopend van 160 t/m 260 cm.

Bekijk de brochure

Alba, in één werkgang

De Omarv Alba is zeer geschikt voor het onderhouden van groengebieden, zoals parken, sportvelden en tuinen. Dankzij de opvangcontainer wordt het maaien, versnipperen en afvoeren van gras, blad, snoeihout en andere begroeiingen in één werkgang uitgevoerd.

De Omarv Alba is leverbaar in 3 verschillende werkbreedtes, uiteenlopend van 120 t/m 160 cm.

Bekijk de brochure

Firenze, voor grote oppervlaktes

De Omarv Firenze is zeer geschikt voor het onderhouden van groengebieden, zoals parken, sportvelden en tuinen. Dankzij de opvangcontainer wordt het maaien, versnipperen en afvoeren van gras, blad, snoeihout en andere begroeiingen in één werkgang uitgevoerd. Daarnaast is Firenze leverbaar is een speciale hout uitvoering, die uitermate geschikt is voor de zwaardere werkzaamheden met veel houtopslag.

De Omarv Firenze en Firenze Wood zijn leverbaar in 3 verschillende werkbreedtes, uiteenlopend van 120 t/m 160 cm.

Bekijk de brochure

Barolo, de robuuste klepelmaaier

De Barolo is een speciale frontklepelmaaier die geschikt is voor maaiwerkzaamheden in de meest onbegaanbare gebieden en taluds. Dit in combinatie met een Reform Metrac, maakt het een combinatie die in staat is om werkzaamheden te voltooien, waar een traditionele trekker met klepelmaaier het zou afleggen. De Omarv Barolo is eenvoudig, robuust en uiterst functioneel.

De Omarv Barolo is leverbaar in 8 verschillende werkbreedtes, uiteenlopend van 160 t/m 300 cm.

Bekijk de brochure

Venezia, getrokken maai-laadcombinatie

De Omarv Venezia is een getrokken maai-laadcombinatie, die speciaal is ontwikkeld voor het maaien, versnipperen en afvoeren van gras, blad, snoeihout en andere begroeiingen in één werkgang. Hierdoor is de machine uitermate geschikt voor het onderhouden van grote groengebieden zoals parken, golfbanen, luchthavens, wegbermen en natuurgebieden. Standaard is de machine uitgevoerd met trekdissel die voorzien is van een verstekcilinder. Deze verstekverstelling biedt de mogelijkheid om de machine buiten het tractorspoor te laten werken. De Omarv Venezia kenmerkt zich door de degelijke constructie, onafhankelijk opgehangen maaiunit en een egaal maaibeeld.

De Omarv Venezia is leverbaar in 2 verschillende varianten, namelijk de Venezia 140 en Venezia 190.

Bekijk de brochure

Omarv TER maaiunits, maatwerk voor de professionals

De Omarv TER maaiunits, het maairesultaat van een Omarv Venezia, maar dan in combinatie met een opvangwagen van Jan Veenhuis. Door deze combinatie wordt niet alleen de opvangbak capaciteit verhoogd, maar biedt het ook de mogelijkheid om de opvangbak multifunctioneel te gebruiken. Met een speciaal disselframe wordt het mogelijk gemaakt om het hele seizoen door te wisselen met verschillende werktuigen.

De Omarv TER maaiunits zijn leverbaar in 2 verschillende uitvoeringen:

  • Jan Veenhuis JVK 6.000 i.c.m. Omarv TER 190
  • Jan Veenhuis JVK 10.000 i.c.m. Omarv TER 225

Bekijk de Jan Veenhuis productpagina voor alle mogelijkheden en toepassingen.