Omarv, voor het betere groenonderhoud

Omarv ontwikkelt en produceert producten voor het onderhouden van groengebieden. De Omarv machines kenmerken zich door een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid, ook onder zware omstandigheden. Met de uitgebreide mogelijkheiden van deze fabrikant uit Italië wordt het mogelijk eenvoudig maaiwerkzaamheden uit te voeren die voorheen bijna onmogelijk waren!

Laat u informeren bij Wim van Breda BV uit Geldermalsen wat een Omarv machine voor u kan betekenen!

Wilt u meer weten? Neem contact op.

0345-585050

verkoop@wimvanbreda.nl

Torino E, met grote maaihoek

De Omarv Torino E heeft dankzij de externe positie van de tandwielkast een zijdelingse verstelmogelijkheid van 162 cm. Daardoor kan de Torino E functioneren als achterklepelmaaier en als zijklepelmaaier. De machine is uitgerust met een hydraulisch systeem, waarmee de maaihoek regelbaar is van +90° tot -50°. Dit maakt deze machine tot veelzijdige en zeer gemakkelijk te gebruiken klepelmaaier. Ideaal voor het onderhouden van wegbermen, slootkanten, groenstroken en heggen.

Bekijk de brochure

Bologna, de driedelige maaier

De Omarv Bologna, een driedelige maaier voor de grote oppervlaktes. Met een uitgebreide keuze qua werkbreedte, is van een maaitrekker tot aan een grote landbouwtrekker een geschikte Bologna maaier. De middelste maaier kan zowel als frontmaaier als achtermaaier gebruikt worden. En het unieke van deze combinatie is dat zowel de transporthoogte als transportbreedte erg compact blijven.

Bekijk de brochure

Roma, veelzijdige zijklepelmaaier

De zijklepelmaaier voor een professionele gebruiker. De Roma onderscheidt zich door zijn stevige ontwerp en zijn kwalitatief goede maaiwerkzaamheden. Met een werkbereik van 1,6 tot 2,6 meter is deze zijklepelmaaier veelzijdig inzetbaar en dus geschikt voor professionele gebruikers zoals loonbedrijven, gemeenten en waterschappen.

Bekijk de brochure

Alba, in één werkgang

De Omarv Alba is zeer geschikt voor het onderhouden van groengebieden, zoals parken, sportvelden en tuinen. Dankzij de opvangcontainer wordt het maaien, versnipperen en afvoeren van gras, blad, snoeihout en andere begroeiingen in één werkgang uitgevoerd. De machine is voorzien van een driepuntaansluiting en leverbaar in verschillende afmetingen.

Bekijk de brochure

Firenze, voor grote oppervlaktes

De Omarv Firenze is zeer geschikt voor het onderhouden van groengebieden, zoals parken, sportvelden en tuinen. Dankzij de opvangcontainer wordt het maaien, versnipperen en afvoeren van gras, blad, snoeihout en andere begroeiingen in één werkgang uitgevoerd. De machine is voorzien van een driepuntaansluiting en leverbaar in verschillende afmetingen.

Bekijk de brochure

Venezia, getrokken maai-laadcombinatie

De Omarv Venezia is een getrokken maai-laadcombinatie, die speciaal is ontwikkeld voor het maaien, versnipperen en afvoeren van gras, blad, snoeihout en andere begroeiingen in één werkgang. Hierdoor is de machine uitermate geschikt voor het onderhouden van grote groengebieden zoals parken, golfbanen, luchthavens, wegbermen en natuurgebieden. Standaard is de machine uitgevoerd met trekdissel die voorzien is van een verstekcilinder. Deze verstekverstelling biedt de mogelijkheid om de machine buiten het tractorspoor te laten werken. De Omarv Venezia kenmerkt zich door de degelijke constructie, onafhankelijk opgehangen maaiunit en een egaal maaibeeld.

Bekijk de brochure

Barolo, de robuuste klepelmaaier

Meer informatie volgt…

Bekijk de brochure