GreenTec, toonaangevend in groen- en beplantingsonderhoud

GreenTec is een Deens bedrijf dat is gespecialiseerd in machines voor groen- en beplantingsonderhoud. Sinds 1979 heeft GreenTec een uitgebreid leveringsprogramma ontwikkeld dat voornamelijk gespecialiseerd is in maai- en snoeiwerkzaamheden langs wegen, wegbermen en sloten. Met een breed scala aan maaiarmen en werktuigen, heeft Wim van Breda BV met GreenTec alles in huis om de specialist te zijn voor groen- en beplantingsonderhoud het hele jaar door.

Wilt u meer weten? Neem contact op.

0345-585050

verkoop@wimvanbreda.nl

Scorpion maaiarmen

Afgelopen jaren heeft GreenTec de focus gelegd op het ontwikkelen van een eigen nieuwe maaiarm, genaamd de GreenTec Scorpion. Doordat de Scorpion leverbaar is diverse maten en er een zeer uitgebreide keuze is aan aanbouwwerktuigen, is de Scorpion de ultieme allround maaiarm die het gehele jaar inzetbaar is. Daarnaast is de complete constructie gemonteerd door middel van een unieke 4-punts montage in de hefinrichting van de tractor, waardoor ook de inzetbaarheid van de tractor optimaal benut kan worden en de op- en afbouw maar slechts enkele minuten tijd benodigd. Daarnaast staat de Scorpion bekend om zijn diverse werkbreedtes, een frontmontage uitvoering, unieke Auto Height Control (AHC) en vele andere (gepatenteerde) technieken.

Bekijk de brochure Bekijk de video

Werktuigen

GreenTec is wellicht de fabrikant met de grootste keuze aan aanbouwwerktuigen voor maaiarmen. Om een kleine indruk te geven, voor alleen al de Scorpion 6S zijn maar liefst 32 verschillende werktuigen leverbaar. Klepelmaaiers, heggenscharen, heggensnoeiers, slagmaaiers, onkruidborstels, cirkelzagen en greppelfrezen zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden die GreenTec biedt. Zowel compacte werktuigen voor smalspoor tractoren tot en met de grootste krachtpatsers voor aan grote kranen voor- en wielladers zijn in het assortiment van deze Deense fabrikant aanwezig. Kortom, voor ieder wat wils en het gehele jaar door inzetbaar.

Bekijk de brochure Bekijk de video