Ferris, de meest wendbare maaier in de markt!

Ferris staat bekend als dé fabrikant van hoogwaardige maaiers voor de professionele markt. De Zero Turn maaiers van deze fabrikant zijn een waar begrip in de groensector. Deze uiterst doorontwikkelde maaiers hebben een gepatenteerd veersysteem, waardoor ze vooral op het gebied van comfort de concurrentie veruit voor is. De combinatie van krachtige motoren en een hoogwaardig maaidek, maken het een waar genot om met deze maaiers te werken.

Wilt u ook uw maaiwerkzaamheden op een uiterst efficiënte manier voltooien? Een Zero Turn maaier helpt u daarbij! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Bekijk hier de officiële website van de fabrikant.

Wilt u meer weten? Neem contact op.

0345-585050

verkoop@wimvanbreda.nl

400S

De 400S is een robuuste, maar betaalbare zero turn grasmaaier met het vermogen van een professionele machine, gecombineerd met een
uitstekende wendbaarheid om de klus te klaren. Hij is gebouwd op een eenvoudig, compact frame, zodat u met de 400S makkelijk
door smalle paadjes kunt zonder in te boeten aan functionaliteit. Een grote brandstoftank, grote aandrijfwielen voor meer grip en een
robuust aandrijfsysteem plaatsen de 400S ver boven de concurrentie. Dankzij de gepatenteerde regelbare schokdempers met
hulpveer en de pendelende vooras met schokdempers kunt u comfortabel hele dagen lang werken.

Het gloednieuwe TRIPLE maaidek is uitzonderlijk veelzijdig. Achteruitworp, zij-uitworp en twee mulchfuncties behoren tot het pakket mogelijkheden!
Dit revolutionair ombouwbaar maaidek kan worden aangepast aan alle mogelijke maaiomstandigheden.

Verkrijgbaar in één uitvoering:

 • 23 PK benzinemotor met een werkbreedte van 122 cm

IS 600Z

De Ferris IS® 600Z is voorzien van het IS® veringsysteem en professionele Hydro-Gear® transmissies. De betrouwbare en duurzame Briggs & Stratton benzinemotor levert voldoende vermogen voor maaisnelheden tot 14,5 km/u. De IS® 600Z staat garant voor een maximale maaiprestatie en productie en is ideaal in complexe situaties, dankzij zijn optimale wendbaarheid en mobiliteit. U maait meer in minder tijd met deze Ferris zero turn maaier.

Verkrijgbaar in één uitvoering:

 • 25 PK benzinemotor met een werkbreedte van 112 cm
Bekijk de brochure

IS 700Z

Als u op zoek bent naar het beste wat een compacte Zero Turn u kan bieden, dan heeft u het met de Ferris IS® 700Z gevonden. Voorzien van ons gepatenteerde IS® veersysteemiCD™ maaidek -technologie, de heavy-duty Hydro-Gear® aandrijving, een specifiek voor Zero Turns ontwikkelde motor en haalbare maaisnelheden tot 16 km/u. De producteigenschappen van deze maaier garandeert maximale maaiprestaties en productie. De compacte IS® 700Z is ideaal in complexe situaties dankzij hun optimale wendbaarheid en  mobiliteit. Maai meer in minder tijd!

Verkrijgbaar in één uitvoering:

 • 27 PK benzinemotor met een werkbreedte van 132 cm
Bekijk de brochure

F160Z

De Ferris F160Z is de kleinste in de Fleet Serie, maar hij is wel uitgerust met geavanceerde kenmerken. Deze compacte en krachtige zero turn is ontworpen om snel van de ene job naar de andere te gaan en dit vol vertrouwen. De machine beschikt over twee robuuste brandstoftanks met een totaal van 42 liter om zo heel de dag productief te kunnen blijven op uw werkterrein.

Verkrijgbaar in één uitvoering:

 • 23,5 PK benzinemotor met een werkbreedte van 132 cm.

F210Z

De Ferris F210Z gaat de uitdaging aan met de meest veeleisende omgeving want hiervoor is hij ontworpen. Uitgerust met hoogkwalitatieve componenten, zoals de professionele Hydro-Gear® ZT-5400 Powertrain® aandrijving en gietijzeren mesashouders met zeer toegankelijke smeernippels, is dit het werkpaard waar u en uw personeel op kunnen rekenen.

Verkrijgbaar in één uitvoering:

 • 25,5 PK benzinemotor met een werkbreedte van 155 cm.

IS 2100Z

Rij een dag op een Ferris IS® 2100Z zero turn en ontdek hoe de IS® onafhankelijke vering een langzame, hobbelige rit verandert in een snelle maaiklus die ook nog eens comfortabel is voor de bestuurder. Volledige achtervering en onafhankelijke vering van de voorarmen maakt het mogelijk sneller te maaien én comfortabel in uw stoel te blijven zitten. De impact op uw lichaam vermindert, waardoor u minder snel moe zult worden. Tevens heeft de vering een positieve invloed op de mechanische belasting van de machine zelf, waardoor deze langer mee gaat.

Met de Ferris iCD™ technologie onder het maaidek, kunt u altijd rekenen op een perfect, professional maaibeeld. Combineer dit met de krachtige Vanguard™ benzinemotor met electronische brandstof injectie en u heeft een zuinige maaier die hoge productiviteit levert.

Verkrijgbaar in twee uitvoeringen:

 • 28 PK benzinemotor met een werkbreedte van 132 cm
 • 28 PK benzinemotor met een werkbreedte van 155 cm
Bekijk de brochure

IS 2600Z

Met de nieuwe IS® 2600Z-reeks breidt Ferris zijn programma maaiers met draaicirkel nul verder uit met dieselaangedreven machines die ongeëvenaarde voordelen en prestaties leveren. Onze ingenieurs namen de al succesvolle IS® 2500Z onder handen, rekening houdend met de eisen van de eindgebruikers en maakten er een robuuste, maar toch elegante grasmaaier van.

Geen enkele andere maaier van deze klasse kan deze zero turn maaier evenaren en dat is eens te meer zo in combinatie met de voordelen van de gepatenteerde ophanging van Ferris. Het hele systeem volgt moeiteloos het ruwste terrein en wordt met de grootste nauwkeurigheid gestuurd. Alle schokken worden gedempt waardoor mens en machine minder worden belast.

Verkrijgbaar in twee uitvoeringen:

 • 24 PK dieselmotor met een werkbreedte van 132 cm
 • 24 PK dieselmotor met een werkbreedte van 155 cm
Bekijk de brochure

IS 3200Z

De IS®3200Z is onze laatste aanwinst op het gebied van maaitechnologie. We namen ons top-of-the-line design en maakten het nog betrouwbaarder en duurzamer. De aandrijving is voorzien van onafhankelijke, professionele Hydro-Gear® ZT-5400 Powertrain® transmissies voor een betere betrouwbaarheid en prestaties. Grote 26” banden zorgen voor meer tractie, rijcomfort en geraken zo beter een stoeprand op. De ophanging van het maaidek is geüpdatet met massief stalen hangers voor extra betrouwbaarheid en een makkelijkere hoogteregeling.

Verkrijgbaar in één uitvoering:

 • 37 PK benzinemotor met een werkbreedte van 183 cm

IS 5100Z

De IS® 5100Z serie full-sized Zero-Turns beschikken over een onovertroffen niveau op het gebied van comfort, prestaties en gebruiksgemak. Eenvoudige toegang tot service componenten, een hoog motorvermogen, een optimaal gebruikers comfort en hoge prestaties dragen allen bij tot lagere exploitatiekosten. Het exclusieve, onafhankelijke veersysteem maakt standaard onderdeel uit van deze machine. Van alle professionele maaiers is deze machine het summum van comfort en maaiprestaties.

Verkrijgbaar in twee uitvoeringen:

 • 33,5 PK dieselmotor met een werkbreedte van 155 cm
 • 33,5 PK dieselmotor met een werkbreedte van 183 cm
Bekijk de brochure