Fermex, elke stronk de baas

Herder-Fermex is de Nederlandse fabrikant van een complete range technische hoogwaardige stobbenfrezen. Elke boomstronk bent u daarmee de baas. De machines kenmerken zich door hun robuustheid en het kleine aantal slijtdelen. Dat garandeert weer een hoge productie.

Hoog freesvermogen, uiterst wendbaar

De stobbenfrezen bieden u als professionele gebruiker alle techniek voor het verwijderen van nagenoeg elke boomstronk. De machines beschikken over een hoog freesvermogen, zijn uiterst wendbaar en bereiken moeilijk toegankelijke plaatsen. Ook zijn ze zeer eenvoudig te bedienen.

Veel keuze in aandrijving

U heeft bij deze stobbenfrezen veel keuze in aandrijving: eigen aandrijving, aftakasmachines en hydraulisch aangedreven stobbenfrezen voor gebruik aan hydraulische graafmachines.

Wilt u meer weten? Neem contact op.

0345-585050

verkoop@wimvanbreda.nl

SCW-410H en SCT-410H

De SCW/T-410H stobbenfrees beschikt over veel eigen vermogen. De dieselmotor van 32 pk levert u altijd het vermogen om maximaal te presteren. Twee onafhankelijke wiel- (SCW) of rupsmotoren (SCT) zorgen voor een eigen rijaandrijving. De maximale rijsnelheid bedraagt 5 km per uur. De beitelsnelheid is 28 meter per seconde. Daarmee heeft u de beschikking over een hoog freesvermogen.

Deze Herder-Fermex SCW/T-410H stobbenfrees is een uitgebalanceerde, betrouwbare machine. Wim van Breda uit Geldermalsen kan u een machine op maat leveren.

Bekijk de brochure Bekijk de video

SCW en SCT-550H/630H

Deze stobbenfrees is leverbaar in een 70 PK (550H) of een 105 PK (630H) uitvoering. Beide machines worden aangedreven door een 4 cilinder dieselmotor. De beitelsnelheid van dit type is respectievelijk 41,5 en 44,5 meter per seconde. In combinatie met het hoge vermogen heeft u een zeer hoge freescapaciteit ter beschikking. Het vermogen en het koppel van deze dieselmotoren zijn op het toerental en de beitelsnelheid van het freeswiel afgestemd. De Herder-Fermex SCW en SCT-550H/630H zijn extra krachtige stobbenfrezen en betrouwbare machines.

Twee onafhankelijke wiel- (SCW) of rupsmotoren (SCT) zorgen voor een eigen rijaandrijving.

Bekijk de brochure Bekijk de video

SC-550H

Met de SC-550H van Herder-Fermex vergroot u de mogelijkheden van uw tractor. Dit is een aftakas aangedreven stobbenfrees machine die uitermate geschikt is voor moderne tractoren. De doordachte constructie in combinatie met de beste materialen maakt dat deze machine behoort tot de top in het aftakas aangedreven segment. Met een beitelsnelheid van maar liefst 44 meter per seconde en een freesdiepte tot ca. 60 cm is dit een echte compacte krachtpatser. Kortom, een robuuste, maar flexibele stobbenfrees!

Bekijk de brochure Bekijk de video

SC-630H

De SC-630H is een van de nieuwste innovaties van Herder-Fermex. Deze uiterst doorontwikkelde stobbenfrees, ontwikkeld vanuit het vorige model de SC-550H XL, is een ware krachtpatser die capaciteit en flexibiliteit perfect combineert. De SC-630H is uitermate geschikt voor tractoren tussen de 100 en 150 PK. Het giekenstel zorgt voor een groot werkbereik onder het maaiveld en maakt werken over obstakels mogelijk. Het nieuwe model is uitgevoerd met een freeswiel diameter van 720 mm met de beitels, dat ervoor zorgt dat het werken onder het maaiveld nog een stuk gemakkelijker maakt. Bovendien heeft de SC-630 H een standaard hydraulische verstelbare spanenkap.

De brochure van de SC-630H volgt zsm!

Bekijk de brochure

SC-800H

Werken waar u wilt en op moeilijk bereikbare plaatsen. Met deze SC-800H van Herder-Fermex is dit geen enkel probleem. De slimme giekconstructie resulteert in een groot bereik, waarbij u prima over afrasteringen, zoals een vangrail of hekwerk, heen kunt werken. Daarmee is de SC-800H de ideale machine voor loonbedrijven, groenaannemers en andere stobbenfrees gebruikers met een groot werkgebied en kan gebruikt worden met tractoren vanaf ca. 200 PK. Met deze stobbenfrees komt u dan ook net even verder!

Bekijk de brochure

SC-900H

De Herder-Fermex SC-900H is een stobbenfrees waar je ‘u’ tegen zegt! Deze enorme alleskunner op freesgebied is geschikt voor tractoren vanaf 270 PK. De extreem krachtige hydraulische aandrijving zorgt voor een maximale bewegingsvrijheid van het freeswiel en minimale slijtage in de aandrijflijn. Door het enorme freesbereik, onder het maaiveld tot maar liefst 215 cm, is dit een stobbenfrees waarmee het onmogelijke mogelijk gemaakt kan worden. Standaard is de SC-900H uitgevoerd met een afstandbediening, wat het zicht op de stob enorm vergemakkelijkt.

Bekijk de brochure

SCE-410H, -550H, -630H en -800H

Op het gebied van stobbenfrezen met een eigen aandrijving en aftakasmachines heeft Herder-Fermex een ijzersterke positie in de markt. Dit geldt zeker voor de volledige lijn hydraulisch aangedreven stobbenfrezen voor gebruik aan graafmachines. Met de in de zomer van 2016 geïntroduceerde SCE-630H komt het aantal stobbenfrezen voor kraanaanbouw op vier modellen. De SCE-lijn laat zich probleemloos en eenvoudig combineren met hydraulische graafmachines. Met de SCE-410H/550H/630H/800H beschikt u over degelijke stobbenfrezen, waarmee kwalitatief uitstekend werk mee verricht kan worden in relatief weinig tijd.

Bekijk de brochure