HOAF WeedStar 50L

De HOAF WeedStar 50I is, door de twee brander elementen met een werkbreedte van 500 mm, een zeer flexibele onkruidbrander om aan een werktuigdrager te monteren. Door de twee bedienbare zijverstellingen en de productiviteit is de brander bij uitstek geschikt voor het beheersen van onkruid op grotere oppervlaktes in stedelijk gebied en in openbare ruimtes zoals straten en parken.

Een behandeling met de HOAF WeedStar 50I doodt veel op de grond liggende zaden, waardoor een belangrijke bijdrage aan het verlagen van de vegetatiedruk geleverd wordt.

 

Flexibel in gebruik

De roestvrijstalen brander kappen minimaliseren de windinvloeden. De elektrisch aangedreven ventilator zorgt voor een verlenging van de vlamlengte en een sterke luchtturbulentie. De hete lucht stuwt hierdoor naar beneden waardoor de warmte dieper indringt en een grotere capaciteit wordt verkregen. De combinatie van vlamcontact en hete lucht zorgt voor een hoog rendement waardoor het onkruid verwelkt.

De HOAF WeedStar 50I is voorzien van twee elektrisch bedienbare zijverstellingen, hiermee is het mogelijk om beide brander elementen afzonderlijk van elkaar met 500 mm naar buiten te schuiven.

 

Optimaal gebruiksgemak

De HOAF WeedStar 50I wordt aangesloten op de stroomvoorziening van de werktuigdrager. Het bedieningspaneel kan in de werktuigdrager bevestigd worden. Hierdoor is het mogelijk om de twee brander elementen en bijbehorende zijverstellingen vanaf de cabine elektrisch te ontsteken en te besturen. De brander is voorzien van een vlambeveiliging. Mocht in een situatie de vlam uitgaan dan stopt de brandstoftoevoer en schakelt de brander zichzelf uit.

Standaard is de aanbouwbrander voorzien van een categorie 1 driepuntsophanging. Voor een optimaal gebruiksgemak en overzicht wordt de brander aan de fronthef gekoppeld.

De aanbouwbrander maakt gebruik van liggende heftruck gasflessen. De gasvoorziening moet separaat op de werktuigdrager geplaatst worden. Optioneel kunnen wij hiervoor diverse soorten tank- en flessenframes leveren, afhankelijk van de werktuigdrager.

Specificaties

Afmetingen 1470 x 1250 x 750 mm
Werkbreedte 2 x 500 mm
Gewicht 150 kg (exclusief gasvoorziening)
Capaciteit 3000 m² bij 3 km/uur
Gassoort Vloeibaar propaan/biopropaan en LPG
Gasvoorziening Vloeistofafname gasfles / tank
Vermogen 314 kw
Gasverbruik 22,6 kg/uur
Isolatie 25 mm
Ontsteking Elektrisch
Beveiliging Voorzien van ionisatie beveiliging
Aanspanning Categorie 1

PERSOONLIJK ADVIES OVER DE MACHINE?

Meer weten over deze machine? Neem contact op met de verkoop afdeling.

Interesse?