HOAF WeedAir 75

De HOAF WeedAir 75 is, met een werkbreedte van 750 mm, een ideale onkruidschroeier om aan een compacte (éénassige) werktuigdrager te monteren. De solide schroeier is bij uitstek geschikt voor het beheersen van onkruid op smalle moeilijk bereikbare plekken met obstakels in openbare ruimte. Met name op plekken waar een verhoogde kans op brandgevaar aanwezig is komt deze onkruidschroeier tot zijn recht.

Een behandeling met de HOAF WeedAir 75 doodt veel op de grond liggende zaden, waardoor een belangrijke bijdrage aan het verlagen van de vegetatiedruk geleverd wordt.

 

Verhittingsprincipe

Het onkruidverwelkingsprincipe is gebaseerd op een krachtige warme luchtstroom die, met behulp van een elektrische ventilator, onder de brander kap getransporteerd wordt. De rondom gesloten kap zorgt voor minimaal warmteverlies waardoor de kans op brandschade aan de omgeving aanzienlijk wordt verkleind. Door de optionele zij uitstoot, aan de rechterzijde, wordt onkruid langs muren, obstakels en moeilijk bereikbare plekken in één werkgang mee behandeld.

De HOAF WeedAir 75 onttrekt enkel energie wanneer er behoefte is. De temperatuur wordt sensorisch bewaakt en geregeld via een processor. Deze processor wordt digitaal aangestuurd via een PLC die het gasverbruik reguleert. Dit in combinatie met de optionele zij uitstoot maken het een energiebesparende machine.

 

Gebruiksgemak

De HOAF WeedAir 75 wordt aangesloten op de stroomvoorziening van de werktuigdrager. De schroeier is voorzien van een bedieningspaneel, die op de werktuigdrager bevestigd kan worden. Hiermee kunnen de schroeier en de optionele zij uitstoot vanaf de werktuigdrager elektrisch ontstoken en bestuurd worden.

Standaard is de aanbouw onkruidschroeier aan de voorzijde twee zwenkwielen en een gasvoorziening op de schroeier geschikt voor een liggende hefttruck gasfles.

Wij combineren de HOAF WeedAir 75 vaak met de Kersten K1500 (foto 4).

Specificaties

Afmetingen 825 x 1320 x 587 mm
Werkbreedte 750 mm
Gewicht 110 kg (exclusief gasvoorziening)
Capaciteit 1500 m² bij 2 km/uur
Gassoort Propaan/biopropaan en LPG
Gasvoorziening Vloeistofafname gasfles / tank
Vermogen 47 kw
Gasverbruik brander (hoofd) 3,0 kg/uur
Gasverbruik brander (zij) 1,1 kg/uur
Isolatie 50 mm
Ontsteking Elektrisch
Beveiliging Voorzien van ionisatie beveiliging
Aanspanning HOAF Hydro

PERSOONLIJK ADVIES OVER DE MACHINE?

Meer weten over deze machine? Neem contact op met de verkoop afdeling.

Interesse?