HOAF WeedAir 50IB

De HOAF WeedAir 50IB is, met een werkbreedte van 500 mm, een compacte onkruidschroeier. Door het lage gewicht en de grote wielen zijn verharde of half verharde ondergronden in openbare ruimte en bij kleine oppervlaktes goed bewerkbaar. Met name op plekken waar een verhoogde kans op brandgevaar aanwezig is, komt de schroeier goed tot zijn recht.

Een behandeling met de HOAF WeedAir 50IB doodt veel op de grond liggende zaden, waardoor een belangrijke bijdrage aan het verlagen van de vegetatiedruk wordt geleverd.

 

Verhittingsprincipe

Het onkruidverwelkingsprincipe is gebaseerd op een krachtige warme luchtstroom die onder de brander kap gelijkmatig wordt verdeeld. De rondom gesloten kap zorgt voor minimaal warmteverlies waardoor de kans op brandschade aan de omgeving aanzienlijk wordt verkleind.

De roestvrijstalen brander kap minimaliseert windinvloeden en is voorzien van een isolatie- en infrarood gaaspakket. De combinatie van hete lucht en infrarode straling zorgt voor een zo hoog mogelijk rendement.

 

Gebruiksgemak

De HOAF WeedAir 50IB is voorzien van een handzame duwboom die in drie hoogten instelbaar is. Vanaf de duwboom is de elektrische ontstekingsknop van de schroeier binnen handbereik en de temperatuur op het display goed afleesbaar.

Door de plaatsing van de glasfles is de schroeier goed uitgebalanceerd en daardoor eenvoudig te bedienen. De schroeier is licht en wendbaar met een korte draaicirkel.

Voor optimaal gebruiksgemak kan de schroeier optioneel voorzien worden van een stalen neuswiel zodat deze op verharding op de juiste hoogte blijft.

 

Specificaties

Afmetingen 560 x 1560 x 1070 mm
Werkbreedte 500 mm
Gewicht 35 kg (exclusief gasvoorziening)
Capaciteit 750 m² bij 2 km/uur
Gassoort Propaan/biopropaan en LPG
Gasvoorziening Vloeistofafname gasfles
Vermogen 15 kw
Gasverbruik 1,1 kg/uur
Isolatie 25 mm
Ontsteking Bougie vonkontsteking
Beveiliging Voorzien van slangbreukbeveiliging

PERSOONLIJK ADVIES OVER DE MACHINE?

Meer weten over deze machine? Neem contact op met de verkoop afdeling.

Interesse?