HOAF WeedAir 1002IB

De HOAF WeedAir 1002IB is, met een werkbreedte van 1000 mm, een ideale onkruidschroeier om aan praktisch alle werktuigdragers te monteren. Door het lage gewicht, de compactheid en de productiviteit is de schroeier bij uitstek geschikt voor het beheersen van onkruid op verharde en onverharde oppervlaktes in openbare ruimte. Met name op plekken waar een verhoogde kans op brandgevaar aanwezig is komt deze onkruidschroeier goed tot zijn recht.

Een behandeling met de HOAF WeedAir 1002IB doodt veel op de grond liggende zaden, waardoor een belangrijke bijdrage aan het verlagen van de vegetatiedruk geleverd wordt.

 

Verhittingsprincipe

De HOAF WeedAir 1002IB beschikt over drie branderkoppen onder de brander kap voor een zo hoog mogelijke capaciteit. Daarnaast is de schroeier standaard voorzien van twee zij uitstoten, één aan weerszijde. Hiermee wordt onkruid langs muren, obstakels en moeilijk bereikbare plekken eenvoudig in dezelfde werkgang behandeld.

Het onkruidverwelkingsprincipe is gebaseerd op een krachtige warme luchtstroom die onder de brander kap gelijkmatig verdeeld wordt. De roestvrijstalen brander kap is standaard voorzien van een isolatie- en infrarood gaaspakket. De rondom gesloten kap zorgt voor minimaal warmteverlies waardoor de kans op brandschade aan de omgeving aanzienlijk wordt verkleind.

 

Gebruiksgemak

De HOAF WeedAir 1002IB wordt aangesloten op de stroomvoorziening van de werktuigdrager. De schroeier is voorzien van een bedieningspaneel, die op de werktuigdrager bevestigd kan worden. Hier kan de temperatuur worden uitgelezen en kunnen de schroeiers en de zij uitstoten individueel vanaf de werktuigdrager elektrisch ontstoken en bestuurd worden.

Alle branderkoppen zijn voorzien van een vlambeveiliging. Mocht in een situatie de vlam uitgaan dan stopt de brandstoftoevoer en schakelt de schroeier zichzelf uit. Mogelijke foutmeldingen worden, door de oplichtende schakelaars, per schroeier weergegeven.

Standaard is de schroeier voorzien van een categorie 1 driepuntsophanging. De gasvoorziening moet separaat op de werktuigdrager geplaatst worden. Optioneel kunnen wij hiervoor diverse soorten tank- en flessenframes leveren.

Specificaties

Afmetingen 1015 x 815 x 725 mm
Werkbreedte 1000 mm
Gewicht 75 kg (exclusief gasvoorziening)
Capaciteit 2000 m² bij 2 km/uur
Gassoort Propaan/biopropaan en LPG
Gasvoorziening Dampafname gasfles / tank
Vermogen 77 kw
Gasverbruik brander (hoofd) 3,2 kg/uur
Gasverbruik brander (zij) 1,1 kg/uur
Isolatie 25 mm
Ontsteking Elektrisch
Beveiliging Voorzien van ionisatie beveiliging
Aanspanning Categorie 1

PERSOONLIJK ADVIES OVER DE MACHINE?

Meer weten over deze machine? Neem contact op met de verkoop afdeling.

Interesse?