De Groene Sector Vakbeurs vindt dit jaar plaats op 8, 9 en 10 maart 2022 in de Evenementenhal aan de Energieweg 2 te Hardenberg. De Groene Sector Vakbeurs is uitgegroeid tot hét kennis- en netwerkmoment voor de groene branche en wordt dit jaar voor de 20e keer georganiseerd. Jaarlijks komen gemiddeld 15.000 professionals uit de sector op de driedaagse vakbeurs af. Maar liefst 310 exposanten presenteren zich aan u. Raak geïnspireerd door noviteiten, schud de hand met vertrouwde zakenpartners en breid uw groene netwerk uit.

Wim van Breda BV zet deze editie in op innovatie! Zodoende exposeren we uitgebreid de het intelligente MowHawk camerasysteem, de nieuwe Kersten HyCut radiografische maaier en de nieuwste producten van Reform en GreenTec.

Tijdens de vakbeurs kunt u ons vinden in Hal 6 op standnummer 620.

Ook dit jaar worden er weer Innovatie Awards uitgereikt in de categorieën Tuin & Park Mechanisatie en Groene Inrichting. Met trots kunnen wij mededelen dat wij ook genomineerd zijn met het MowHawk systeem. De uitreiking vindt op 8 maart plaats tussen 14.00 en 14.30 uur op Het Duurzaamheidsplein.

Wilt u meer weten?

Neem contact met mij op: 0345-585050