AgroTechniek Holland 2022

Op 14 t/m 17 september 2022 wordt de 6e editie van AgroTechniek Holland gerealiseerd. De grootste landbouw en groen vakbeurs van Nederland. Waar we u onder het genot van een hapje, drankje en gezellige sfeer meenemen in de domeinkennis van de meest effectieve machines voor weg, berm en sloot.

Komt u ook even langs?

Leuk, dan zien we u graag op stand 4.02!

Meer dan alleen een beurs

Naast het aanbod van duizenden landbouwmachines, nemen wij u bij Wim van Breda mee in de wereld van innovaties op het gebied van ecologisch en duurzaam bermbeheer. Het verduurzamen van bermonderhoud wordt steeds actueler. Goed flora en faunabeheer zorgt voor meer biodiversiteit in de bermen. Door het gebruik van het juiste materiaal hebben insecten een betere overlevingskans en blijven zaden op de grond achter. Dit is goed voor de biodiversiteit en daarmee voor een gezond ecosysteem. Bermen en groenstroken zijn een belangrijk onderdeel voor de natuurgebieden. Zij vormen een verbindingsstrook voor dieren en planten tussen verschillende leefgebieden. Om deze bermen zo aantrekkelijk mogelijk te houden is het van belang dat deze op de juiste manier onderhouden worden. Onze domeinkennis zorgt voor een waardevol advies voor elke gevraagde toepassing.

Twee beurzen in één klap

Voor het eerst worden de Fedecom beurzen AgroTechniek Holland en GroenTechniek Holland gelijktijdig georganiseerd in september 2022. Beide beurzen behouden hun eigen identiteit voor wat betreft beursconcept en bezoekerswerving. Wel is er sprake van vrije doorloop tussen beide beurzen. Dit betekent dat boeren en loonwerkers na afloop van hun bezoek aan ATH ook de beurs GTH kunnen bezoeken. Professionele maaimachines voor tuin, park, weg & bermonderhoud, compact tractoren, graafmachines, shovels en groene gereedschappen zijn ook interessant voor ATH bezoekers ten behoeve hun bedrijfsactiviteiten en/of onderhoud van hun boerderij, erf en wegen. Hierdoor is een bezoek aan AgroTechniek Holland meer dan ooit dé one-stop-shop voor professionals in de agrosector.

Datum & Tijd

  • Woensdag 14 september van 10:00 tot 17:00
  • Donderdag 15 september van 10:00 tot 17:00
  • Vrijdag 16 september van 10:00 tot 17:00
  • Zaterdag 17 september van 10:00 tot 17:00

Adres Beursterrein

  • AgroTechniek Holland 2022
  • Spijkweg 30
  • 8256 RJ Biddinghuizen
  • Nederland

Route

  • Als u uit de richting Amsterdam/Almere komt dan volgt u de A6 richting Lelystad en neemt u afslag 10. Volg de borden ‘Walibi’ en dan de borden ‘AgroTechniek Holland’.
  • Komt u uit de richting Utrecht of Amersfoort? Volg dan de A28 en neem de afslag Harderwijk of Zeewolde. Volg vervolgens de borden ‘Walibi’ en dan de borden ‘AgroTechniek Holland’.

Wilt u meer weten?

Neem contact met mij op: 0345-585050