Wim van Breda BV presenteert een flink aantal nieuwe machines op De Groene Sector vakbeurs 2019 in Hardenberg

De Groene Sector Vakbeurs 2019 vindt ook dit jaar weer plaats op 15, 16 en 17 januari in de Evenementenhal aan de Energieweg 2 te Hardenberg.

In de afgelopen 19 jaar groeide De Groene Sector Vakbeurs uit tot hét kennis- en netwerkmoment voor de groene branche. U ontmoet o.a. boomkwekers, producenten, importeurs en dealers van inrichtingsmaterialen, bestrijdingsmiddelen, meststoffen en tuin- en parkmachines. Raak geïnspireerd door hun product(innovaties), schud de hand met vertrouwde zakenpartners, en breid uw groene netwerk uit. Tijdens uw bezoek aan De Groene Sector Vakbeurs 2019 heeft u voldoende mogelijkheden om nieuwe ontmoetingen, kennis en inspiratie op te doen. Dan kan een beursbezoek ook echt leiden tot verandering en daarmee tot verbetering van uw bedrijfsvoering. Mis het niet!

Wim van Breda BV zal aanwezig zijn met een grote stand vol innovatieve machines en werktuigen. Er zal wederom een uitgebreid assortiment tentoongesteld worden op het gebied van maaien, onkruidbeheer en stobbenfrezen. Dit jaar staan een aantal belangrijke innovaties in de spotlights! Zodoende vindt de première plaats van de nieuwe Comac CS140 T, een uniek type veegmachine die in Nederland nog niet eerder vertoond is. Een zelfrijdende machine welke takken, stenen en ander straatvuil verkleint zonder het gebruik van water. Daarnaast wordt o.a. de nieuwe Kersten Weedo gepresenteerd, een compleet opnieuw ontwikkelde éénassige onkruidborstel, waarbij bedieningsgemak en werkcapaciteit de belangrijkste uitgangspunten zijn. Een compacte onkruidborstel met een lichtgewicht constructie, speciaal ontwikkeld voor de kleinere oppervlaktes. Tot slot neemt Wim van Breda BV van de fabrikant Reform de nodige nieuwe machines mee op het gebied van maaitechniek, zoals de Reform RM18, een éénassige maaier die speciaal ontwikkelt is voor het maaien van hellingen en het werken in slecht begaanbare gebieden.

Mis het niet en bestel nu uw kaarten via deze site! Op deze website kunt u tevens de plattegrond, de deelnemerslijst en het complete programma van De Groene Sector Vakbeurs vinden.

Wim van Breda BV verwelkomt u graag in hal 6 onder standnummer 612!