GreenTec, toonaangevend in groen- en beplantingsonderhoud

Wij zijn verheugd te mogen bekendmaken dat Wim van Breda BV per 1 februari 2020 de officiële importeur en dealer is geworden voor Nederland van het Deense merk GreenTec. Al jarenlang is GreenTec een toonaangevende fabrikant van machines voor groen- en beplantingsonderhoud. GreenTec werd in 1979 opgericht en heeft o.a. vele jaren machines ontwikkeld samen met de Britse fabrikant Spearhead. Daarbij heeft GreenTec een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling en het fabriceren van een groot scala aan aanbouwwerktuigen. Met het toevoegen van GreenTec aan het leveringsprogramma, breidt Wim van Breda BV nog meer uit als specialist in weg-, berm- en slootonderhoud.

De Scorpion maaiarm

Afgelopen jaren heeft GreenTec de focus gelegd op het ontwikkelen van een eigen nieuwe maaiarm, genaamd de GreenTec Scorpion. Doordat de Scorpion leverbaar is diverse maten en er een zeer uitgebreide keuze is aan aanbouwwerktuigen, is de Scorpion de ultieme allround maaiarm die het gehele jaar inzetbaar is. Daarnaast is de complete constructie gemonteerd door middel van een unieke 4-punts montage in de hefinrichting van de tractor, waardoor ook de inzetbaarheid van de tractor optimaal benut kan worden en de op- en afbouw maar slechts enkele minuten tijd benodigd. Daarnaast staat de Scorpion bekend om zijn diverse werkbreedtes, een frontmontage uitvoering, unieke Auto Height Control (AHC) en vele andere (gepatenteerde) technieken.

GreenTec Scorpion maaiarm

GreenTec aanbouwwerktuigen

GreenTec is wellicht de fabrikant met de grootste keuze aan aanbouwwerktuigen voor maaiarmen. Om een kleine indruk te geven, voor alleen al de Scorpion 6S zijn maar liefst 32 verschillende werktuigen leverbaar. Klepelmaaiers, heggenscharen, heggensnoeiers, onkruidborstels, slagmaaiers, cirkelzagen en greppelfrezen zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden die GreenTec biedt. Zowel compacte werktuigen voor smalspoor tractoren tot en met de grootste krachtpatsers voor aan grote kranen voor- en wielladers zijn in het assortiment van deze Deense fabrikant aanwezig. Kortom, voor ieder wat wils en het gehele jaar door inzetbaar.

GreenTec werktuigen

 

Bekijk hier onze GreenTec productpagina!