De zijklepelmaaier en vlakklepelmaaier in één!

Hij werd in 2015 op de markt gebracht en heeft zich sindsdien bewezen in de wegbermen. De Votex RoadFlex, een unieke klepelmaaier in vele opzichten! Door de combinatie van zowel een zij- als vlakklepelmaaier functie, is het de meest veelzijdige klepemaaier van dit moment. Dankzij een sideshift van bijna 250 cm kan de machine namelijk zowel achter als naast de trekker maaien. Hierdoor is het mogelijk om in de meest wisselende omstandigheden, toch een 100% maairesultaat te behalen. Zowel vlakke bermen als dieper gelegen sloothellingen zijn uitstekende werkterreinen van deze maaier.

Daarnaast is de RoadFlex uitgevoerd met een zeer unieke driepuntbok. Deze bok is namelijk voorzien van een uniek hydraulisch veersysteem. Dit veersysteem vangt niet alleen moeiteloos alle trillingen op tijdens het maaien, hij functioneert ook als botsbeveiliging. En doordat alle bewegingen opgevangen worden door het veersysteem, komt dit het comfort tijdens wegtransport ook enorm ten goede.

Kortom, de Votex RoadFlex is dé klepelmaaier die u ontzorgt in nagenoeg alle maaiwerkzaamheden.

Deze unieke klepelmaaier is leverbaar in drie verschillende werkbreedtes:

  • RoadFlex 150 (cm)
  • RoadFlex 190 (cm)
  • RoadFlex 210 (cm)

 

Bij Wim van Breda BV kunt u deze klepelmaaier in levende lijve ervaren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een demonstratie. Bekijk ook onze Votex productpagina voor ons complete Votex leveringsprogramma.

Bewegende beelden zeggen meer dan 200 woorden, dus klik hier om d.m.v. een filmfragment u te laten overtuigen dat dit de beste klepelmaaier van dit moment is!

Votex RoadFlex