Tractoren

Korte termijn verhuur

U mist net de tractor om uw project te voltooien? Maak dan nu gebruik van de korte termijn verhuur mogelijkheden van Wim van Breda BV.

De dagprijzen voor de huur van een machine, zoals hieronder omschreven , zijn gebaseerd op max. huur/gebruik van 8 uur per dag, 5 dagen per week (Maandag t/m vrijdag). Prijzen zijn exclusief BTW, 5% verzekeringskosten, onderhoud, brandstof, olie en transport (Op aanvraag mogelijk).

Huurder dient de machine in dezelfde staat als bij in ontvangst name terug te leveren. Reinigingskosten zijn voor rekening van de huurder.

Wilt u meer weten over
een huurmachine?

Neem contact op met de verhuur afdeling.

Bel ons

+31(0)345 58 50 50

De H9 X is de krachtigste tractor uit het Reform Metrac gamma op dit moment. De Metrac H9 X is een hydrostatisch aangedreven tractor die voorzien is van een 91 PK Tier 4 / EU6 dieselmotor die voldoet aan de meest recente milieu-eisen. Daarmee heeft hij 11% meer vermogen dan zijn voorganger (H8 X) en is dit de meest efficiënte Metrac ooit geproduceerd. Daarnaast is de H9 X voorzien van een vernieuwd interieur en een  hydrostatische aandrijving met 15% meer tractie. Het grote voordeel van de traploze hydrostatische aandrijving, is dat het vermogen nagenoeg gelijkmatig en volledig tot zijn recht komt bij iedere belasting. De H9 X is voorzien van een hydrauliekpomp met een opbrengst van 24,2 l/min met 195 bar en een reservoir van 13 liter.

Specificaties

  • Automatische airconditioning
  • 2 dubbelwerkende ventielen
  • Hefinrichting voor en achter
  • Aftakas voor 540 u/min. en achter 540/1000 u/min.
  • 4-wiel aandrijving hydrostatisch
  • 4-wiel besturing
  • 440/50 R17 Continental all-ground banden

Brochure

Download onze brochure om meer te lezen over deze machine.

Download Brochure

Prijzen

Prijzen excl. BTW

Per dag €250,00

Per week €1000,00

Deze machine huren

Deze machine huren?

Neem contact op