Onderscheidende service

Bij Wim van Breda BV denken we mee met onze klanten. Zo zijn wij er altijd op gebrand om onze klanten kostenbesparende oplossingen te bieden. Deze oplossingen kunnen variëren van seizoensgebonden acties tot structurele speciale services. Op deze pagina vindt u de huidige acties waarmee Wim van Breda BV zich o.a. onderscheidt van haar concurrenten. Met specialisme en acties ontzorgen wij onze klanten!

Wintercheck Herder maaiarmen

Wim van Breda BV organiseert ook in 2020-2021 weer de jaarlijkse Herder Wintercheck. Voor een zeer scherp tarief controleren onze monteurs één of meerdere Herder machines voor u. Een goede controle en goed onderhoud is van essentieel belang om onnodige problemen te voorkomen.

Bent u geïnteresseerd in wat ons aanbod allemaal inhoud? Bekijk dan snel onderstaande brief over het winteronderhoud of neem contact op met onze werkplaats op 0345-585050 of stuur een mail naar werkplaats@wimvanbreda.nl.

Bekijk de brief

Wintercheck Reform Metrac

Wim van Breda BV organiseert ook in 2020-2021 weer de jaarlijkse Reform Wintercheck. Voor een zeer scherp tarief controleren onze monteurs één of meerdere Reform Metrac tractoren voor u. Een goede controle en goed onderhoud is van essentieel belang om onnodige problemen te voorkomen.

Bent u geïnteresseerd in wat ons aanbod allemaal inhoud? Bekijk dan snel onderstaande brief over het winteronderhoud of neem contact op met onze werkplaats op 0345-585050 of stuur een mail naar werkplaats@wimvanbreda.nl.

Bekijk de brief

Winterbeurt gazonmaaiers

Als u een gazonmaaier bezit kunt u zich aanmelden voor onze jaarlijkse winterbeurt actie. Of u nou een Stiga of Viking maaier heeft of een ander merk, u kunt bij ons met elk merk machine terecht. Meldt u zich aan voor eind december dan wordt uw machine gratis opgehaald en thuis gebracht in een straal van 20 km rondom Geldermalsen, dit allemaal in overleg met u. U geeft zelf aan wanneer het u het beste uitkomt dat we komen. Als u bij ons een nieuwe machine aanschaft krijgt u sowieso elk jaar bericht dat het weer tijd is voor de winterbeurt. Om onder de 3 jaar garantievoorwaarden te vallen dient u elk jaar een onderhoudsbeurt uit te laten voeren.

Heeft u een machine die niet bij ons is aangeschaft of een ander merk wat wij niet voeren, kunt u zich ook gewoon aanmelden. Bel hiervoor naar 0345-585050 en vraag naar Edwin Pellegrom of stuur een e-mail naar edwinpellegrom@wimvanbreda.nl