Uw partner voor professioneel onderhoud

Bij Wim van Breda BV hechten we veel waarde aan het onderhoud en de reparatie van de machines van al onze klanten. Doordat ons klantenbestand verspreid is over heel Nederland, onderhouden en repareren onze technici zowel binnenshuis in onze werkplaats als buitenshuis de machines van onze klanten. Van een bosmaaier tot een zelfrijdende maaicombinatie, Wim van Breda BV verzorgt het onderhoud tot in detail met de beste technici.

Door het veelzijdige aanbod aan merken en machines, werkt Wim van Breda BV met gespecialiseerde technici. Zodoende hebben wij te allen tijden de expertise in huis om onze klanten te voorzien van perfect werkende machines. Onze technici werken dan ook in een grote werkplaats die is ingericht met de beste gereedschappen en technische hulpmiddelen om de zeer diverse werkzaamheden te kunnen voltooien. Van het aflever klaarmaken tot de revisie van een machine, Wim van Breda BV verzorgt de werkzaamheden tot in de kleinste details.

Werkplaats voor tractoren en werktuigen

In de grote werkplaats verzorgen de binnendienst technici de reparatie en onderhoud werkzaamheden aan alle tractoren en werktuigen van onze klanten. Doordat Wim van Breda BV officieel dealer is van merken zoals Massey Ferguson, Herder en Votex, zijn een aantal technici speciaal opgeleid en bevoegd om aan deze machines te werken. Wij streven ernaar om de meest actuele kennis in huis te hebben, en daarom worden onze technici regelmatig bijgeschoold door middel van trainingen en cursussen. Mede door onze gedreven technici is Wim van Breda BV al jarenlang een begrip in de mechanisatie voor weg, berm en sloot onderhoud.

Werkplaats voor tuin en park machines

In een aparte werkplaats verzorgen onze binnendienst technici de reparatie en onderhoud werkzaamheden aan alle tuin en park machines van onze klanten. Naast onze zakelijke klanten kunnen ook particulieren ter plekke bij ons terecht met al hun merken machines, zelfs als ze niet door ons geleverd zijn. Van het onderhoud van een kettingzaag tot het opbouwen van een modulaire onkruidbrander op een werktuigdrager, onze park en tuin technici verzorgen de werkzaamheden tot in de kleinste details. Mede door onze gedreven technici is Wim van Breda BV al jarenlang een begrip in de tuin en park sector.

Service op locatie

Voor de vele honderden machines van onze klanten die verspreid over Nederland aan het werk zijn, heeft Wim van Breda BV de perfecte oplossing; reparatie en onderhoud op locatie. Een team van 4 buitendienst technici reizen met hun volledig ingerichte servicewagens langs onze klanten. Voor zowel het reguliere onderhoud als 24-uurs service kunnen onze klanten bij ons terecht om in een zo kort mogelijk tijdsbestek de machines weer volledig werkzaam te krijgen. Mede door onze gedreven buitendienst technici staat Wim van Breda BV al jarenlang bekend als dé servicepartner voor haar klanten.

Transport

Wim van Breda BV verzorgt naast de technische werkzaamheden ook het transport van en naar de klant. Voor de werkzaamheden die niet op locatie voltooid kunnen worden, regelen wij in eigen beheer het transport van de machines van onze klanten naar de werkplaats in Geldermalsen. Ook het afleveren van nieuwe machines op locatie behoort tot de mogelijkheden die wij onze klanten kunnen bieden. Naast een vrachtwagen met dieplader hebben wij ook een BE-combinatie tot onze beschikking voor de kleinere machines. Mede door deze grenzeloze service staat Wim van Breda BV al jarenlang bekend als dé servicepartner voor haar klanten.