Service – voor uw bedrijfscontinuïteit

Service schrijven we bij Wim van Breda uit Geldermalsen met een hoofdletter ‘S’. Als mechanisatiebedrijf begrijpen wij hoe belangrijk uw machines voor u zijn. Met onze service en diensten zorgen wij ervoor dat u naar tevredenheid met uw machines kunt werken en het beste resultaat behaalt.

Het begint bij kwaliteit en preventie

Allereerst waarborgen wij met onze kwaliteitsproducten dat ze robuust zijn, weinig onderhoud nodig hebben en lang meegaan. Tevens geven we machinegerichte trainingen voor een optimaal gebruik. Zo blijft u zo veel mogelijk in beweging met zo weinig mogelijk kosten per uur.

Onze service, uw gemak

Op onderhoud en reparatie zijn wij goed voorbereid. Zo kunt u altijd een beroep doen op onze 24-uurs service bestaande uit vier compleet uitgeruste servicebussen. Met een team bestaande uit 25 medewerkers staan wij klaar om u goed en snel te helpen. Onze vakbekwame monteurs zijn goed opgeleid en worden regelmatig bijgeschoold. Ook het gebruik van uitsluitend originele onderdelen staat garant voor een optimale inzetbaarheid van uw machines.

Heeft u vragen over onze Service? Neem contact op met Johan de Leeuw:  0345 – 585050 of johandeleeuw@wimvanbreda.nl.

Garantieaanvraagformulier
Met onze garantieservice heeft u de zekerheid van vervanging van uw machineonderdelen. Op het downloadbare formulier kunt u aangeven om welke machine en onderdelen het gaat. Vervolgens stuurt u het formulier op en handelt Wim van Breda het zo snel mogelijk af.

Garantieformulier

Transport en planning machines

Voor het transporteren van machines en materialen beschikken wij over een eigen trekker met oplegger en een BE-combinatie. De transportplanning en aflevering machines wordt verzorgd door Edwin Pellegrom. U kunt hem bereiken via tel. 0345 – 585050 of edwinpellegrom@wimvanbreda.nl.