Voor de wegberm en de slootkant heeft Votex klepelmaaiers die onder de meest extreme maaiomstandigheden nog probleemloos draaien. Bij de zijklepelmaaiers zorgt een speciaal door Votex ontwikkeld verenpakket ervoor, dat bij het aanrijden van obstakels de klepelmaaier veilig kan uitbreken. Zo wordt schade aan het object en aan de machine voorkomen. Votex heeft een brede range klepelmaaiers die geschikt zijn voor alle tractormerken. In de range zijklepelmaaiers vallen diverse maaiers, waaronder de Votex roadmaster 02s, Votex Jumbo, Votex Jumbo Flex, Jumbo frontline en Jumbo Roadflex.

Wilt u meer weten? Neem contact op.

0345-585050

verkoop@wimvanbreda.nl

Roadmaster 02S

De Roadmaster 02S is een robuust gebouwde maaier die uitermate geschikt is voor het maaien van wegbermen, slootkanten, kanalen en recreatieterreinen. Door de doordachte en degelijke constructie verlangt de maaier slechts een minimum aan onderhoud.

De flexibele transmissie en tandwielkast met spiraalvertanding zorgen samen met de uitstekend gebalanceerde rotoras voor een stille en trillingsvrije loop.

Bekijk de brochure

Jumbo

De zijklepelmaaier voor de veeleisende professionele gebruiker. De Jumbo onderscheidt zich door zijn oerdegelijke constructie en zijn geweldige maai-eigenschappen. Het zijn de grote capaciteit, brede inzetbaarheid en minimale onderhoudsvraag die deze machine zo populair maken bij professionele gebruikers zoals loonbedrijven, gemeenten en waterschappen.

Optioneel kan de machine uitgerust worden met afzuiging of een grasafvoerband.

Bekijk de brochure

Jumbo Flex

De zijklepelmaaier met de kwaliteiten van de Jumbo maar nog breder inzetbaar door een kantelbaar frame. Door het hoofdframe te kantelen wordt de hoogte van het scharnierpunt van de maaikap aangepast. Hierdoor is het mogelijk om bijvoorbeeld ondiepe sloten en hoger gelegen maaivelden uit te maaien. Twee hydraulische accumulatoren zorgen voor een soepel werkend hydraulisch systeem.

De bewezen aandrijflijn en maaikap van de VOTEX Jumbo zijn onveranderd toegepast op de Jumbo Flex. Dit geldt eveneens voor de driepuntsbok met het SWING-ON-LINE® systeem.

Bekijk de brochure Bekijk de video

Maximus

De Maximus is de allernieuwste zijklepelmaaier in het assortiment van Votex! Nieuwe technieken, meer capaciteit en nog robuuster. Door de nieuwe maaikap, dikkere rotoras, vernieuwde looprol en o.a. geïntegreerde lagers is deze maaier nog succesvoller in zijn werk dan de Jumbo en Jumbo Flex.

Verkrijgbaar in 5 verschillende werkbreedtes, variërend van 120 cm tot 260 cm.
Votex Maximus, dé nieuwe referentie in het bermonderhoud!

Bekijk de brochure Bekijk de video

Jumbo Frontline

De zijklepelmaaier voor frontmontage. De Jumbo Frontline heeft dezelfde kenmerken als de Jumbo, maar door een uniek frame hangt de maaier zeer kort op de trekker. In ditzelfde frame is de side shift en de botsbeveiliging geïntegreerd. Hierdoor ontstaat een bijzonder compacte maaier die door de korte montage zeer stabiel aan de trekker hangt.

De Votex Jumbo Frontline. Houdt zicht op het werk.

Bekijk de brochure

Roadflex

De RoadFlex verenigt de zijklepelmaaier en vlakklepelmaaier in één machine. Dankzij een sideshift van bijna 250 cm kan de machine zowel achter als naast de trekker maaien. De maaibak blijft altijd kort achter de trekker, zodat het zwaartepunt dicht tegen de achteras ligt.

Uniek bij de RoadFlex is de driepuntbok met hydraulisch veersysteem. Dit systeem reduceert trillingen tijdens het maaien, functioneert als botsbeveiliging bij obstakels en verhoogd het comfort tijdens wegtransport. Daarnaast wordt het chassis van de klepelmaaier en de hefinrichting van de trekker minder belast. Ook de levensduur is hierbij gebaat.

De Votex RoadFlex. De klepelmaaier die alles kan.

Bekijk de brochure Bekijk de video