Voor de wegberm en de slootkant heeft Votex klepelmaaiers die onder de meest extreme maaiomstandigheden nog probleemloos draaien. Votex heeft een brede range klepelmaaiers die geschikt zijn voor alle tractormerken, waaronder diverse vlakklepelmaaiers. In de range vlakklepelmaaiers vallen diverse maaiers, waaronder de Votex RML, Votex Roadmaster 07, Votex Hillmaster 2102 en de Votex Landmaster. De klepelbakken variëren van 120 cm tot en met 310 cm.

Wilt u meer weten? Neem contact op.

0345-585050

verkoop@wimvanbreda.nl

RML

De klepelmaaier die zijn kracht put uit zijn eenvoud. Door het symmetrische ontwerp kunt u de maaier zelf ombouwen van front- naar achteraanbouw en omgekeerd. Tevens kan de machine in verstek worden gemonteerd. De machine is daarmee geschikt voor het maaien van recreatieterreinen, bermen en het versnipperen van lichte houtopslag tot een diameter van 2 cm.

Bekijk de brochure

Landmaster

De klepelmaaier voor grote oppervlaktes. De Landmaster is speciaal ontwikkeld voor het maaien van groenbemesters, maïsstoppels en braakliggende percelen. Daarnaast is de machine inzetbaar voor landschapsonderhoud in het algemeen.

Standaard is de machine voorzien van 1,3 kg klepels voor het maaien van de zwaarste gewassen. Diverse montagemogelijkheden aan voor- en achterzijde van de trekker maken de machine veelzijdig inzetbaar. Optioneel is de gepatenteerde frontgetrokken bok. Deze bok combineert het voordeel van zicht op het werk bij frontaanbouw met perfecte bodemvolging bij achteraanbouw. Resultaat: de snelste maaier in zijn klasse.

Bekijk de brochure Bekijk de video

Roadmaster 07

De klepelmaaier voor wie meer wil doen in minder tijd. De verzwaarde aandrijflijn met spiraalvertande tandwielkast, dubbele powerband en dynamisch gebalanceerde rotoras zorgen in zelfs de meest extreme omstandigheden voor een rustige en stabiele loop.

De verschillende aanbouwmogelijkheden maken de machine geschikt voor front- en achtermontage. Summum is de frontgetrokken bok , waarbij de machine in frontaanbouw zich gedraagt als een getrokken machine. Het resultaat is een sublieme bodemvolging, waardoor maaisnelheden mogelijk zijn die u niet voor mogelijk houdt.

Bekijk de brochure Bekijk de video

Hillmaster

De klepelmaaier voor in het talud. Elk element heeft zijn functie. Er zijn geen overbodige opties. Het uiterst laag eigen gewicht is een logisch gevolg.

De 3-puntsbok is vast gemonteerd en heeft geen side-shift. Hierdoor zit de machine kort gemonteerd op de trekker en wordt het geheel nog stabieler.

De compacte bouwwijze en het ontbreken van een zijdelingse verstelling zorgen voor een laag eigen gewicht terwijl er toch een robuuste klepelas en maaikap gemonteerd zijn. Daarmee verenigt de Hillmaster al het goede van Votex: robuuste bouw en grote capaciteit onder de meest extreme maaiomstandigheden.

Bekijk de brochure Bekijk de video