Speciaal voor de tuinbouw en fruitteelt heeft Votex een serie machines ontwikkeld voor het versnipperen van snoeihout tot een diameter van 10 centimeter. Versnipperaars die geschikt zijn voor front of getrokken montage of zelfs voor allebei. Het zijn compacte machines die verkrijgbaar zijn in de werkbreedtes 0,80 tot 3,00 meter.

Wilt u meer weten? Neem contact op.

0345-585050

verkoop@wimvanbreda.nl

W

De Votex W is een serie lichte versnipperaars speciaal voor de tuinbouw en fruitteelt, leverbaar in de werkbreedtes 0,8 – 1,00 en 1,25 m. Alle types kunnen hout tot 4 cm in diameter versnipperen en zijn standaard voorzien van zware getande klepels en verstelbare harktanden. De maaihoogte instelling wordt gedaan door de twee stalen loopwielen in hoogte te verzetten.

Bekijk de brochure

FS

Een speciale, extra laag gebouwde machine voor werkzaamheden in de tuinbouw en fruitteelt. De FS is leverbaar in 1,50 en 1.75m werkbreedte en geschikt om hout tot 6 cm diameter te versnipperen. Door zijn lage bouw (slechts 42 cm hoog) is deze versnipperaar uitermate geschikt om te werken in boomgaarden waar laaghangende takken het onmogelijk maken met een normale machine te werken.

Op de standaard FS kan het driepuntsframe 25 cm uit het midden gemonteerd worden zodat de machine een maximale verstekstand van 1,00 m t.o.v. het hart van de trekker krijgt. De Votex FS is tevens leverbaar in een FS-V uitvoering met 30 cm mechanische of hydraulische verstekverstelling door middel van parallellogramarmen tussen het driepuntsframe en het maaigedeelte.

Bekijk de brochure

FLV

De Votex FLV is een middelzware versnipperaar, ontworpen voor het versnipperen van snoeihout in de tuinbouw en fruitteelt tot een diameter van 5 cm. Ook is de machine geschikt voor landschapsonderhoud en het maaien van braakliggende terreinen. De FLV is leverbaar in de werkbreedten 1,25 – 1,50 – 1,75 – 2,00 en 2,25 m. Alle modellen zijn uitgerust met een snel mechanische verstek verstelling.

Bekijk de brochure

GU

De Votex GU is de zwaarste versnipperaar uit het leveringsprogramma. Een oerdegelijke machine, leverbaar in werkbreedtes van 2,00 tot 3,00 m, geschikt om hout tot een diameter van 10 cm te versnipperen. Tevens geschikt voor alle soorten landschapsonderhoud en het maaien van braakliggende terreinen.

Het frame en de maaikap van de GU zijn symmetrisch geconstrueerd, het driepuntsframe kan daarom aan beide zijden van de maaikap gemonteerd worden zodat de machine zowel getrokken als front aangekoppeld kan worden. De vereiste tandwielkast met doorgaande as voor frontmontage is als optie leverbaar. Een uitstekende optie als er frequent gewisseld moet worden tussen front en getrokken montage. Dit systeem is leverbaar voor alle GU modellen en voorzien van een hydraulische verstekverstelling van 50 cm.

Bekijk de brochure