Pure blaaskracht

Op het gebied van blazers heeft Votex een uitgebalanceerd assortiment. Van duwblazers tot PTO-blazers en van hydraulische- tot motorblazers. De kleinere blazers zijn geschikt voor compacte tractoren en bij uitstek geschikt voor werkzaamheden in en rond sportvelden. De grotere blazers zijn speciaal ontwikkeld voor de professionele gebruiker om blad en zwerfvuil bij elkaar te verzamelen. Een andere belangrijke reden om voor Votex te kiezen, is dat het geluidsniveau aanmerkelijk lager ligt dan bij de machines van andere merken. Een voordeel voor de klant, maar ook voor de omgeving.

Wilt u meer weten? Neem contact op.

0345-585050

verkoop@wimvanbreda.nl

B10H

Een hydraulisch aangedreven blazer die houdt van stilte. Geen motor, geen mechanische aandrijving. Met de hydraulische aandrijving kunt u de blazer op elke plek monteren die u kunt bereiken met hydraulische leidingen. Dus ook ver van lawaaiige motoren.

De B10H. In de stilte ligt zijn kracht.

Bekijk de brochure

B20H

De hydraulisch aangedreven B20H combineert de aangename stilte van de B10H met het krachtige van de B20PTO. Een opgenomen vermogen van 14kW genereert een krachtige luchtstroom waarmee blad, gras, snoeisel of zwerfvuil eenvoudig aan de kant gaat. De hydraulische aandrijving maakt de blazer geschikt om op de meest onbereikbare plaatsen in te zetten. Aan de giek van een kraan bijvoorbeeld om blad  uit de sloot te blazen. Of aan de andere kant van de heg het snoeisel op te ruimen.

Bekijk de brochure

B10

De B10 is de instapper onder de aftakas aangedreven blazers. Een geluidsarme aluminium waaier in combinatie met een stalen waaierhuis maken de machine robuust maar toch stil en uitermate licht. Met een eigen gewicht van 67 kg is het een no-nonsense machine die uitstekend te combineren is met mini- en compacttractoren vanaf 10 pk.

Ideaal voor terreinen die net te groot zijn voor een duw- of rugblazer en die slecht toegankelijk zijn voor een grotere trekker, zoals een oprijlaan, grote tuin of speelterrein.

Tevens uitermate geschikt voor het onderhouden van kunstgrasvelden. Met de standaard verticale luchtrichtklep kunt u de luchtstroom zodanig sturen dat niet de compound maar wel het blad weggeblazen wordt.

Bekijk de brochure

B20

De aftakas aangedreven B20 is een blazer geschikt voor tractoren vanaf 20 pk. Geschikt voor front- of achtermontage. Beschikbaar met opties zoals een uitblaasbocht voor fietspaden, een 180 graden draaibare uitblaasmond of een terreinvolgend wielstel.

Wat de B20 uniek maakt is de ventilator met geforceerde luchtstuwing. De vorm van de ventilator en het ventilatorhuis dwingen de lucht een weg naar buiten te zoeken zonder kans op inwendige lekkage. Daarnaast is de uitblaasmond geknepen om tot een optimale verhouding te komen tussen luchtdebiet en luchtsnelheid. Veel lucht om veel materiaal te verplaatsen, een hoge luchtsnelheid om materiaal los te krijgen van de ondergrond. Daarmee wordt de B20 ervaren als een ongekend krachtige blazer die veel van zijn zwaardere concurrenten achter zich laat. Niet voor niets is de B20 marktleider in zijn segment.

Bekijk de brochure Bekijk de video

B40

De  aftakas aangedreven B40 is een doorontwikkeling van de succesvolle B20. Geschikt voor trekkers vanaf 40 pk. Met dezelfde techniek als de B20, maar dan met een gedeelde waaier en een waaierhuis dat aan beide zijden lucht kan aanzuigen. Het resultaat: 2x zoveel capaciteit als de B20.

De dubbele luchtcapaciteit vergroot de werkbreedte en maakt een hogere werksnelheid mogelijk. Daarmee is de B40 uitermate geschikt voor gebruikers die veel werk voor een blazer hebben.

Met dezelfde opties als de B20, is de B40 uitstekend inzetbaar op wegen, fietspaden, plantsoenen, golfbanen en andere terreinen voor het ruimen van blad, gemaaid gras, zwerfvuil en ander materiaal.

De Votex B40 verdubbelt uw capaciteit.

Bekijk de brochure

B60

De aftakas aangedreven B60 lijkt van buiten precies op de B40, maar door het versterkte frame waren we in staat de ventilator sneller te laten draaien. Het resultaat: 50% meer capaciteit dan een B40.

De B60 is een blazer geschikt voor tractoren vanaf 60 pk. Met een ongelofelijk harde luchtstroom gaat deze blazer verder waar anderen stoppen. Blad, gras, zand en zelfs stenen zijn niet veilig voor deze blazer. De B60 is daarmee uitermate geschikt voor het reinigen van straten, paden en circuits.

De Votex B60. Kracht, efficiency, prestatie.

Bekijk de brochure

B10M

Flexibiliteit in optima forma. Dankzij de 4-taktmotor is een mechanische aftakas of hydraulische aansluiting overbodig. De aanbouwstrips maken montage aan elk voertuig mogelijk.

Bekijk de brochure

B10P

De duwblazer die rekening houdt met u. Het robuuste stalen chassis heeft wielen op luchtbanden met kogellagers voor een lichte en stabiele loop. Doordat de wielen in verstek geplaatst zijn, heeft de sterke luchtstroom van de ventilator geen invloed op de rijrichting. U hoeft nooit meer tegen te sturen.

De capaciteit is tot 5x hoger dan van een rugblazer. Tevens is de 4-taktmotor schoner en door de afwindige positie ervan heeft u geen last van uitlaatgassen.

Bekijk de brochure Bekijk de video