Voor de wegberm en de slootkant heeft Votex klepelmaaiers die onder de meest extreme maaiomstandigheden nog probleemloos draaien. Votex heeft een brede range klepelmaaiers die geschikt zijn voor alle tractormerken, waaronder diverse armklepelmaaiers. De compacte armklepel is bijvoorbeeld ideaal om ingezet te worden voor moeilijk bereikbare plaatsen. Het compacte ontwerp en de uitgebalanceerde positie van de diverse componenten houden armklepel zelfs stabiel bij trekkers met kleinere spoorbreedtes. Aan deze arm kunt u klepelmaaiers en heggenscharen monteren. Voor zowel de werktuigaandrijving als de verschillende hydraulische functies van de gieken heeft de machine een eigen hydraulieksysteem. Daarmee stelt deze armklepelmaaier weinig eisen aan de trekker. In de range armklepelmaaiers vallen diverse maaiers, waaronder de Votex Clipper en de Votex Dextra.

Wilt u meer weten? Neem contact op.

0345-585050

verkoop@wimvanbreda.nl

Clipper

De machine voor de moeilijk bereikbare plaatsen. Het compacte ontwerp en de uitgebalanceerde positie van de diverse componenten houden de Clipper zelfs stabiel bij trekkers met kleinere spoorbreedtes.

Aan de Clipper kunt u klepelmaaiers en heggenscharen monteren en is daarmee veelzijdig inzetbaar. Voor zowel de werktuigaandrijving als de verschillende hydraulische functies van de gieken heeft de machine een eigen hydraulieksysteem. Daarmee stelt de Clipper weinig eisen aan de trekker.

De Votex Clipper tovert de simpelste trekker om in een handige wendbare machine die op plaatsen inzetbaar is waar anderen niet komen.

Bekijk de brochure

Dextra

De machine voor de flexibele professional. Hoogwaardige componenten, uitgekiende ergonomie, overzichtelijk in het werk en tijdens transport. De Dextra heeft het allemaal.

Met een volledig eigen hydraulieksysteem en elektrisch proportionele bediening is het een professionele machine die zich uitermate eenvoudig laat bedienen. Met de gestandaardiseerde driepuntsaanbouw is elke landbouwtrekker in enkele minuten tijd om te bouwen tot professionele bermenmaaier.

Aan de Dextra kunt u klepelmaaiers en heggenscharen monteren. De klepelmaaier is optioneel uit te rusten met een bosbouwklepelas om houtopschot tot 10 cm te klepelen.

De Votex Dextra. Hij staat altijd voor u klaar.

Bekijk de brochure