Van Ginkel Trucks, dé leverancier van speciaalbouw voertuigen!

In samenwerking met Van Ginkel Trucks uit Ederveen ontwikkelt Wim van Breda BV speciale maaivoertuigen voor snelverkeer voertuigen. Sinds de start van deze samenwerking zijn 2 bijzondere voertuigen ontwikkeld, namelijk de Aebi MT750 6×6 en de BreTrac. Bekijk hieronder de productinformatie van ieder voertuig of neem contact op voor meer informatie!

Ge hier naar de officiële website van de leverancier!

Wilt u meer weten? Neem contact op.

0345-585050

verkoop@wimvanbreda.nl

OWL-270C2

Het OWL-270C2 vrachtwagenchassis is een uniek stuk maatwerk van Van Ginkel Trucks, welke is ontworpen op basis van een standaard DAF vrachtwagen. De rode draad door dit concept is het zo overzichtelijk mogelijk maken voor de bestuurder van dit voertuig. Een ruimzicht cabine i.c.m. met een in het midden gepositioneerde zitpositie maakt het mogelijk om uiterst comfortabel en veilig te kunnen werken. De OWL-270C2 is speciaal in het leven geroepen voor de ontwikkeling van de BreTrac van Wim van Breda BV, maar is daarnaast voor vele andere toepassingen geschikt waar een centrale zitpositie gewenst is.

Bekijk hier onze pagina over de BreTrac voor meer informatie over de toepassing van de OWL-270C2 in maaiwerkzaamheden!

Bekijk hier het infoblad over de VGT OWL-270C2 Bekijk hier de fotorepportage van de VGT OWL-270C2

Aebi MT750

De Aebi MT750 is door Van Ginkel Trucks speciaal aangepast voor de toepassing in het weg- en wegbermonderhoud. Hierin is onder andere de mogelijkheid een een hydrostatisch aangedreven 3e as (0-10 km/h) een zeer waardevolle toevoeging aan het voertuig. De zeer geringe breedte van de MT750 maakt het mogelijk om werkzaamheden uit te voeren langs de weg zonder dat er in een aantal gevallen een extra rijbaan afgesloten moet worden. De toepassing van vele verschillende werktuigen op het chassis van deze MT750 maakt het mogelijk de inzetbaarheid extreem te vergroten. Van maaiwerkzaamheden langs de weg tot calamiteiten inzet in een tunnel, de Aebi MT750 is continue inzetbaar en door de klant zelf eenvoudig te wisselen van opbouw.

Bekijk onderstaande brochure en video om een beeld te krijgen van alle mogelijkheden omtrent dit unieke voertuig!

Bekijk de brochure Bekijk de video