RoboFlail, met afstand de beste taludmaaier

De RoboFlail One en Vario zijn hoogwaardige radiografisch bestuurbare machines taludmaaiers, ontwikkeld door het Duitse bedrijf Kommtek. Ze zijn speciaal gebouwd voor werkzaamheden in taluds én voor plaatsen waar een conventionele machine niet tot zijn recht komt. Dankzij de radiografische besturing blijft de bestuurder uit de gevarenzone en wordt de fysieke lichaamsbelasting tot een minimum beperkt.

Wim van Breda uit Geldermalsen kan u adviseren over de beste machine voor uw klus.

Wilt u meer weten? Neem contact op.

0345-585050

verkoop@wimvanbreda.nl

RoboFlail One, uiterst stabiele taludmaaier

Een compacte radiografisch bestuurbare taludmaaier die met een hellingshoek van 55° in elk talud tot zijn recht komt. De RoboFlail One is door zijn lage zwaartepunt, geveerde rubbertracks en extreme wendbaarheid een uiterst stabiele taludmaaier. De machine is zowel leverbaar met een ESM maaidek als met een STM ruwterrein maaidek.

Bekijk de brochure Bekijk de review

RoboFlail Plus, voor de steile hellingen

De RoboFlail Plus biedt gebruikers een mobiele radiografisch bestuurbare werktuigendrager, geschikt voor taluds en moeilijk bereikbare plaatsen. De machine kan worden uitgevoerd met een diversiteit aan werktuigen en wordt volledig hydraulisch aangedreven. Hellingen tot 45° zijn voor de RoboFlail Plus geen probleem. En dankzij de rubber tracks bieden modderige of rotsachtige ondergronden geen obstakel.

Bekijk de brochure

RoboFlail Vario, uniek met PTO en driepuntshef

De enige radiografisch bestuurbare taludmaaier met PTO en driepuntshef. Deze uniekheid zorgt ervoor dat dit een veelzijdige en breed inzetbare machine is. Of u de RoboFlail Vario nu uitrust met een klepelmaaier, bandhooier, schijvenmaaier, stobbenfrees, houtversnipperaar, spitmachine, zaaimachine of sneeuwfrees, deze machine brengt u op plaatsen waar u met een conventionele machine zou stagneren.

Bekijk de brochure Bekijk de video