De sterke en multifunctionele Reform Mounty werktuigdrager

De Reform Mounty is een bijzondere en voor speciale werkzaamheden ontwikkelde werktuigdrager. De machine kenmerkt zich door zijn veelzijdigheid en brede inzetbaarheid. Moderne techniek, hoog bedieningsgemak, rijcomfort en duurzaamheid maken de Mounty tot een gewaardeerde partner.

De Reform Mounty voordelen op een rij

– Hydrostatisch aangedreven
– Heuvelrem
– 4 Besturingsmogelijkheden: vierwiel-, voor-, achter- of hondegangbesturing
– Front- en achterhef met zweefstand
– Multifunctionele hendel voor een hoog bedienings gemak
– In- en uitschakelbare vierwielaandrijving
– Instelbaar sperdifferentieel met een 100% sperwerking in voor- en achteras
– Krachtige Common-Rail dieselmotor
– Stabiele frameconstructie
– Optimale gewichtsverdeling met een laag zwaartepunt

Wilt u meer weten? Neem contact op.

0345-585050

verkoop@wimvanbreda.nl

Mounty 110 V

De Mounty 110 V is een hydrostatisch aangedreven tractor die voorzien is van een 109 PK dieselmotor. Het grote voordeel van de traploze hydrostatische aandrijving, is dat het vermogen nagenoeg gelijkmatig en volledig tot zijn recht komt bij iedere belasting. Bij lichte werkzaamheden kan de EcoMode ingeschakeld worden, wat het verbruik aanzienlijk ten goede komt.

De Mounty 110 V is voorzien van een hydrauliekpomp met een opbrengst van 32,5 l/min met 195 bar en een reservoir van 34 liter. De aftakas aan de voorzijde draait 1000 t/min en aan de achterzijde zowel 540 t/min als 750 t/min. beide zijden zijn elektro-hydraulisch schakelbaar.

Bekijk de brochure Reform Mounty 110 V Bekijk de brochure Reform Mounty Kommunal Bekijk de brochure Reform Mounty Landwirtschaft