Flexibiliteit op het hoogste niveau met hydrostatische motormaaiers

Met een grote keuze aan aanbouwwerktuigen zijn de Reform hydrostatische motormaaiers wereldwijd gewaardeerd in hun betrouwbaarheid en flexibiliteit. De inzetbaarheid reikt van akkerbouw, grasland en tuinbouw tot aan groenvoorziening en dat 365 dagen per jaar.

De voordelen op een rij

– Rijsnelheid motormaaier en toerental werktuig apart van elkaar instelbaar
– Traploos instelbare rijsnelheid
– Hydrostatische rijaandrijving
– Veelzijdig werktuig programma voor de meest uiteenlopende gebieden
– Actieve besturing
– Eenvoudig snelwisselsysteem
– Talrijke banden combinaties

Wim van Breda BV informeert en adviseert u graag over de Reform éénassers die voldoen aan uw wensen. Wim van Breda BV adviseert u tevens graag over alle aanbouwwerktuigen die bij de diverse machines en werkzaamheden passen.

Neem gerust contact op met Wim van Breda BV voor meer informatie en de actuele voorraad!

Wilt u meer weten? Neem contact op.

0345-585050

verkoop@wimvanbreda.nl

Reform Motech M9

De veelzijdige professionele M9 hydrostatische éénasser van Reform zit vol innovatieve technieken. De ergonomische en eenvoudige bedieningselementen zorgen voor een uitstekende betrouwbaarheid en comfort van deze alleskunner. Van maaier tot sneeuwvrees en van veegmachine tot hooischudder, de Reform M9 kan u van dienst zijn bij deze werkzaamheden en is dus een echte all-season werktuigdrager.

De Reform Motech M9 is uitgerust met een 14 PK benzinemotor.

Let op! De Reform Motech M9 wordt niet meer nieuw gemaakt. Nog enkele exemplaren op voorraad, dus wees er snel bij. OP=OP!

Bekijk de brochure

Reform Motech M14

De veelzijdige professionele M14 hydrostatische éénasser van Reform zit vol innovatieve technieken. De ergonomische en eenvoudige bedieningselementen zorgen voor een uitstekende betrouwbaarheid en comfort van deze alleskunner. Van maaier tot sneeuwvrees en van veegmachine tot hooischudder, de Reform Motech M14 kan u van dienst zijn bij deze werkzaamheden en is dus een echte all-season werktuigdrager.

De Reform Motech M14 is uitgerust met een 21 PK benzinemotor.

Bekijk de brochure

Reform Motech RM7

De veelzijdige professionele RM7 hydrostatische éénasser van Reform is de perfecte werktuigdrager voor lichte werkzaamheden. De eenvoudige bedieningselementen zorgen voor een uitstekende betrouwbaarheid en comfort van deze compacte machine. De Reform Motech RM7 kan u van dienst zijn bij diverse werkzaamheden en is een echte all-season werktuigdrager.

De RM7 onderscheid zich in de Reform RM serie o.a. door zijn lage gewicht en korte wielbasis.

De Reform Motech RM7 is uitgerust met een 7 PK benzinemotor.

Bekijk de brochure

Reform Motech RM8

De veelzijdige professionele RM8 hydrostatische éénasser van Reform is de perfecte werktuigdrager voor alledaagse werkzaamheden. De eenvoudige bedieningselementen zorgen voor een uitstekende betrouwbaarheid en comfort van deze machine. De Reform Motech RM8 kan u van dienst zijn bij diverse werkzaamheden en is een echte all-season werktuigdrager.

De RM8 onderscheid zich in de Reform RM serie o.a. door zijn standaard bredere banden.

De Reform Motech RM8 is uitgerust met een 9 PK benzinemotor.

Bekijk de brochure

Reform Motech RM9

De veelzijdige professionele RM9 hydrostatische éénasser van Reform is de perfecte werktuigdrager voor alledaagse werkzaamheden. De eenvoudige bedieningselementen zorgen voor een uitstekende betrouwbaarheid en comfort van deze machine. De Reform RM9 kan u van dienst zijn bij diverse werkzaamheden en is een echte all-season werktuigdrager.

De RM9 onderscheid zich in de Reform RM serie o.a. door zijn standaard smallere banden en 180 graden verstelbare stuurboom.

De Reform Motech RM9 is uitgerust met een 9 PK benzinemotor.

Bekijk de brochure

Reform Motech RM16

De RM16 DualDrive is compact gebouwd, maar zeer geschikt om op extreme hellingen zijn werk te doen. Met de nieuw ontwikkelde DualDrive technologie beschikt deze machine over een intuïtieve vaste snelheidsregeling en onderscheid zich daarmee van alle andere modellen. De bijzondere DualDrive snelheidsregeling bereikt een nog niet eerder behaalt bedieningscomfort. De machine beweegt zich namelijk voort door twee gescheiden bedieningen.

De Motech RM16 DualDrive is uitgerust met een 14 PK sterke benzinemotor.

Bekijk de brochure

Reform Motech RM18

De Motech RM18 combineert prestaties, compactheid en wendbaarheid in één machine en is zeer comfortabel en makkelijk te gebruiken, onder andere door middel van de Dual Drive bediening. De RM18 heeft een kleinere spoorbreedte voor het werken in een krappe ruimtes en heeft een centraal gepositioneerde as voor het eenvoudig werken met zwaardere werktuigen. De Motech RM18 wordt standaard geleverd met normale stuurboom besturing, maar kan ook optioneel uitgerust worden met  elektrische hendelbesturing. De ZeroTurn-functie maakt het ook mogelijk om met minimale inspanning 180 graden te draaien zonder de grond te beschadigen.

De RM18 is leverbaar met een 14 of 16 PK sterke benzinemotor.

Bekijk de brochure

Reform Motech RM22

De Motech RM22 combineert hoge prestaties, compactheid en wendbaarheid in één machine en is zeer comfortabel en makkelijk te gebruiken, onder andere door middel van de Dual Drive bediening. De RM22 is ontworpen door een optimale aspositie en een laag zwaartepunt enerzijds voor gebruik op hellingen, anderzijds voor werkzaamheden in de meest ontoegankelijke gebieden. Een kleinere spoorbreedte maakt werken in nauwe ruimtes met smalle werktuigen mogelijk. De optionele asverbreding maakt de RM22 extreem toepasbaar voor slecht begaanbare geboeden. Een zacht Holm-lager maakt moeiteloos en efficiënt werken mogelijk, zelfs gedurende lange perioden van gebruik. De ZeroTurn-functie maakt ook een snelle draaiing mogelijk zonder de grond te beschadigen.

De Motech RM22 is leverbaar met een 23 PK sterke benzinemotor.

Reform Motech RM25

De veelzijdige professionele RM25 hydrostatische éénasser van Reform is de perfecte werktuigdrager voor de meest uiteenlopende werkzaamheden. De uitgebreide bedieningselementen zorgen voor een uitstekende inzetbaarheid en comfort van deze krachtige en robuuste machine. Van maaier tot sneeuwvrees en van veegmachine tot hooischudder, de Reform Motech RM25 kan u van dienst zijn bij deze werkzaamheden en is dus een echte all-season werktuigdrager.

De RM25 onderscheid zich in de Reform RM serie o.a. door zijn keuze in aandrijvingen voor verschillende werkzaamheden.

De Reform Motech RM25 kan geleverd worden in 3 uitvoeringen:

  • 14 PK benzinemotor als compacte uitvoering
  • 23 PK benzinemotor als landbouw uitvoering
  • 23 PK benzinemotor als groenvoorziening uitvoering
Bekijk de brochure