Flexibiliteit op het hoogste niveau met hydrostatische motormaaiers

Met een grote keuze aan aanbouwwerktuigen zijn de Reform hydrostatische motormaaiers wereldwijd gewaardeerd in hun betrouwbaarheid en flexibiliteit. De inzetbaarheid reikt van akkerbouw, grasland en tuinbouw tot aan groenvoorziening en dat 365 dagen per jaar.

De voordelen op een rij

– Rijsnelheid motormaaier en toerental werktuig apart van elkaar instelbaar
– Traploos instelbare rijsnelheid
– Hydrostatische rijaandrijving
– Veelzijdig werktuig programma voor de meest uiteenlopende gebieden
– Actieve besturing
– Eenvoudig snelwisselsysteem
– Talrijke banden combinaties

Wim van Breda BV informeert en adviseert u graag over de Reform éénassers die voldoen aan uw wensen. Wim van Breda BV adviseert u tevens graag over alle aanbouwwerktuigen die bij de diverse machines en werkzaamheden passen.

Neem gerust contact op met Wim van Breda BV voor meer informatie en de actuele voorraad!

Wilt u meer weten? Neem contact op.

0345-585050

verkoop@wimvanbreda.nl

Reform M9

De veelzijdige professionele M9 hydrostatische éénasser van Reform zit vol innovatieve technieken. De ergonomische en eenvoudige bedieningselementen zorgen voor een uitstekende betrouwbaarheid en comfort van deze alleskunner. Van maaier tot sneeuwvrees en van veegmachine tot hooischudder, de Reform M9 kan u van dienst zijn bij deze werkzaamheden en is dus een echte all-season werktuigdrager.

De Reform M9 is uitgerust met een 14 PK benzinemotor.

Bekijk de brochure

Reform M14

De veelzijdige professionele M14 hydrostatische éénasser van Reform zit vol innovatieve technieken. De ergonomische en eenvoudige bedieningselementen zorgen voor een uitstekende betrouwbaarheid en comfort van deze alleskunner. Van maaier tot sneeuwvrees en van veegmachine tot hooischudder, de Reform M14 kan u van dienst zijn bij deze werkzaamheden en is dus een echte all-season werktuigdrager.

De Reform M14 is uitgerust met een 21 PK benzinemotor.

Bekijk de brochure

Reform RM7

De veelzijdige professionele RM7 hydrostatische éénasser van Reform is de perfecte werktuigdrager voor lichte werkzaamheden. De eenvoudige bedieningselementen zorgen voor een uitstekende betrouwbaarheid en comfort van deze compacte machine. De Reform RM7 kan u van dienst zijn bij diverse werkzaamheden en is een echte all-season werktuigdrager.

De RM7 onderscheid zich in de Reform RM serie o.a. door zijn lage gewicht en korte wielbasis.

De Reform RM7 is uitgerust met een 7 PK benzinemotor.

Bekijk de brochure

Reform RM8

De veelzijdige professionele RM8 hydrostatische éénasser van Reform is de perfecte werktuigdrager voor alledaagse werkzaamheden. De eenvoudige bedieningselementen zorgen voor een uitstekende betrouwbaarheid en comfort van deze machine. De Reform RM8 kan u van dienst zijn bij diverse werkzaamheden en is een echte all-season werktuigdrager.

De RM8 onderscheid zich in de Reform RM serie o.a. door zijn standaard bredere banden.

De Reform RM8 is uitgerust met een 9 PK benzinemotor.

Bekijk de brochure

Reform RM9

De veelzijdige professionele RM9 hydrostatische éénasser van Reform is de perfecte werktuigdrager voor alledaagse werkzaamheden. De eenvoudige bedieningselementen zorgen voor een uitstekende betrouwbaarheid en comfort van deze machine. De Reform RM9 kan u van dienst zijn bij diverse werkzaamheden en is een echte all-season werktuigdrager.

De RM9 onderscheid zich in de Reform RM serie o.a. door zijn standaard smallere banden en 180 graden verstelbare stuurboom.

De Reform RM9 is uitgerust met een 9 PK benzinemotor.

Bekijk de brochure

Reform RM13

De veelzijdige professionele RM13 hydrostatische éénasser van Reform is de perfecte werktuigdrager voor veel diverse werkzaamheden. De eenvoudige bedieningselementen zorgen voor een uitstekende betrouwbaarheid en comfort van deze krachtige machine. Van maaier tot sneeuwvrees en van veegmachine tot hooischudder, de Reform RM13 kan u van dienst zijn bij deze werkzaamheden en is dus een echte all-season werktuigdrager.

De RM13 onderscheid zich in de Reform RM serie o.a. door zijn standaard horizontaal verstelbaar stuur en 180 graden verstelbare stuurboom.

De Reform RM13 is uitgerust met een 16 PK benzinemotor.

Bekijk de brochure

Reform RM16

De RM16 DualDrive is compact gebouwd, maar zeer geschikt om op extreme hellingen zijn werk te doen. Met de nieuw ontwikkelde DualDrive technologie beschikt deze machine over een intuïtieve vaste snelheidsregeling en onderscheid zich daarmee van alle andere modellen. De bijzondere DualDrive snelheidsregeling bereikt een nog niet eerder behaalt bedieningscomfort. De machine beweegt zich namelijk voort door twee gescheiden bedieningen.

De RM16 DualDrive is uitgerust met een 14 PK sterke benzinemotor.

Bekijk de brochure

Reform RM20

De veelzijdige professionele RM20 hydrostatische éénasser van Reform is de perfecte werktuigdrager voor o.a. het zware werk. De uitgebreide bedieningselementen zorgen voor een uitstekende inzetbaarheid en comfort van deze krachtige machine. Van maaier tot sneeuwvrees en van veegmachine tot hooischudder, de Reform RM20 kan u van dienst zijn bij deze werkzaamheden en is dus een echte all-season werktuigdrager.

De RM20 onderscheid zich in de Reform RM serie o.a. door zijn aandrijving verstelmogelijkheden.

De Reform RM20 kan geleverd worden met zowel een 16 PK als een 21 PK benzinemotor.

Bekijk de brochure

Reform RM25

De veelzijdige professionele RM25 hydrostatische éénasser van Reform is de perfecte werktuigdrager voor de meest uiteenlopende werkzaamheden. De uitgebreide bedieningselementen zorgen voor een uitstekende inzetbaarheid en comfort van deze krachtige en robuuste machine. Van maaier tot sneeuwvrees en van veegmachine tot hooischudder, de Reform RM25 kan u van dienst zijn bij deze werkzaamheden en is dus een echte all-season werktuigdrager.

De RM25 onderscheid zich in de Reform RM serie o.a. door zijn keuze in aandrijvingen voor verschillende werkzaamheden.

De Reform RM25 kan geleverd worden in 3 uitvoeringen:

  • 14 PK benzinemotor als compacte uitvoering
  • 23 PK benzinemotor als landbouw uitvoering
  • 23 PK benzinemotor als groenvoorziening uitvoering
Bekijk de brochure