Werktuigdragers van een ongekende kwaliteit!

De multifunctionele machines van LM Trac worden ontwikkeld volgens de allernieuwste technologieën. Fabrikant Oy Lai-Mu is een familiebedrijf gevestigd in Rauma, Finland. Meer dan de helft van de geproduceerde machines bij Oy Lai-Mu wordt geëxporteerd, vooral naar landen in Scandinavië en Europa. Naast LM Trac vallen ook LM Tools en LM Cabins onder de vlag van Oy Lai-Mu. Wim van Breda BV is de officiële LM Trac dealer voor een groot deel van midden Nederland. Informeer gerust voor meer informatie of een vrijblijvende demo!

Wilt u meer weten? Neem contact op.

0345-585050

verkoop@wimvanbreda.nl

287

De LM Trac 287 is de opvolger van de LM Trac 286. De LM Trac 287 is een werktuigdrager welke veel wordt gebruikt in zowel de mechanische als de thermische onkruidbestrijding. Daarnaast is de machine geschikt voor vele aanbouwwerktuigen zoals een fecaliënzuiger, een (klepel)maaier, een bladblazer, een rolbezem en een sneeuwploeg. De LM Trac 287 heeft een maximum snelheid van 25 km per uur en beschikt over een Perkins stage 5 dieselmotor.

Brochures en video’s volgen z.s.m.

387

De LM Trac 387 is net als de 287 een compacte werktuigdrager. De cabine beschikt over grote ruiten aan zowel de voor- als aan de zijkanten zodat u altijd voldoende zicht heeft. De LM Trac werktuigdrager wordt veel gebruikt in zowel de mechanische als de thermische onkruidbestrijding. Daarnaast is de machine geschikt voor vele aanbouwwerktuigen zoals een fecaliënzuiger, een (klepel)maaier, een bladblazer, een rolbezem en een sneeuwploeg. De LM Trac 387 heeft een maximum snelheid van 40 km per uur en beschikt over een 1903 TurboDiesel motor.

Brochures en video’s volgen z.s.m.