Herder slootonderhoud, grenzeloze capaciteit!

Op het gebied van slootonderhoud heeft Herder meer dan eens haar grenzen verlegd. Herder produceert dan ook diverse werktuigen voor het onderhouden van sloten. Zo heeft Herder de alom bekende maaikorf die nog in de meest extreme omstandigheden maximaal presteert. Met de ecomaaier kunt u op ecologisch verantwoorde wijze maaien. De Herder baggerlepel en waterpomp zijn speciaal ontwikkeld voor de Grenadier en de Cavalier. De Herder slootonderhoud machines kunnen eenvoudig aan een Herder machine gekoppeld worden.

Wilt u meer weten? Neem contact op.

0345-585050

verkoop@wimvanbreda.nl

Maaikorf

Iedereen wil een mooi maairesultaat, maar iedereen wil ook een aantrekkelijk kostenplaatje. Herder bewijst met de 5e generatie maaikorven type ‘MR’ dat u beide kunt realiseren. Maaikorven van Herder zijn namelijk ontwikkeld om onder alle omstandigheden maximaal te presteren. Dat begint┬ámet het doordachte ontwerp van de korf en alle bewegende delen. Bovendien is er uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige mateialen die een lange levensduur garanderen.

Bekijk de brochure

Gieken

Herder levert zowel verlengieken als complete giekenstellen voor hydraulische graafmachines. Bovendien biedt Herder de mogelijkheid om een giek uit te voeren volgens uw wensen en eisen. In de brochure laten wij u graag een aantal voorbeelden zien van de mogelijkheden hoe u het meest kunt bereiken.

Bekijk de brochure

Draai-kiep kop

Om de mogelijkheden van uw kraan te vergroten, introduceert Herder een draai-kiepkop. Deze draai-kiepkop is speciaal ontwikkeld voor het lossen in de lengterichting van de sloot tussen de wielen/rupsen van de kraan. Het lossen kan zowel voor als achter de kraan.

Bekijk de brochure

Ecomaaier

De ecomaaier is bijzonder geschikt voor het onderhouden van ruige begroeiingen zoals wegbermen. De ecomaaier maait gewas door middel van een ronddraaiende rotor met daaraan ‘los’ hangende klepels bevestigd. Door de snel ronddraaiende klepels wordt de begroeiing afgeslagen en meegenomen door de klepels waarna het aan de achterzijde van de maaikap uitgeworpen wordt.

Bekijk de brochure

Baggerlepel

Een baggerlepel van Herder voldoet aan de hoogste eisen en is gemaakt van het beste materiaal. Daarbij is de baggerlepel speciaal ontwikkeld voor de Herder Grenadier of Cavalier en dus makkelijk te monteren. U kunt kiezen uit drie verschillende formaten, waarbij de 100 cm en de 150 cm uitvoering met een kantelkop uitgevoerd kunnen worden.

Bekijk de brochure

Waterpomp

De Herder waterpomp is een flexibele oplossing voor het wegpompen van water op moeilijk bereikbare plaatsen. De waterpomp van Herder is niet alleen makkelijk te monteren, maar voldoet ook precies aan de technische specificaties van de machine. Of u nu snel een sloot wilt droogleggen voor betuiningswerkzaamheden of plotseling ondersteuning nodig heeft bij calamiteiten, met een Herder waterpomp kunt u meteen aan de slag.

Bekijk de brochure