Herder machines ontzorgen klanten

Herder machines worden in opdracht gemaakt, waarbij het vertrekpunt altijd maatwerk is. Toch hebben zij een gamma dat de basis vormt voor uw beheervraagstuk. Al deze Herder machines hebben gemeenschappelijke kenmerken; ze zijn betrouwbaar en hebben zich bewezen in de praktijk. Herders zijn handgemaakt en worden vervaardigd door specialisten.

De krachtigste machine van Herder is de Grenadier die het mogelijk maakt om onder de meest zware omstandigheden werkzaamheden te verrichten. De Cavalier is ontwikkeld voor het middensegment van de markt. De Musketier is vanwege het unieke Herder bodem volg systeem met name geschikt voor het werken met een klepelmaaier in bermbeheer. De Kantonnier is een zelfrijdende maaizuigcombinatie, de ideale machine voor het beheer van groenstroken langs snelwegen. Bij de Rapier heeft u de keuze om de hele machine als werktuig te bevestigen in de 3-punts hefinrichting.

Uiteraard is het mogelijk om de machine van uw voorkeur aan uw persoonlijke wensen en eisen aan te passen. Zo zorgen we ervoor dat u met Herder machines het meest bereikt.

Wilt u meer weten? Neem contact op.

0345-585050

verkoop@wimvanbreda.nl

Grenadier

De Grenadier is de meest veelzijdige en krachtige toolcarrier van Herder die ingezet kan worden voor de meest uiteenlopende doeleinden en onder alle omstandigheden. Of het nu gaat om onderhoud van bermen, sloten of beplanting. Meer dan 15 werktuigen kunnen gekoppeld worden aan de Grenadier. De maaiarm wordt aan de zijkant van de tractor bevestigd. De bestuurder heeft zo beter zicht op de werktuigen. Daarnaast wordt hierdoor de fysieke belasting van de bestuurder verminderd waardoor een ergonomische werkplek wordt gecreƫerd.

Download de brochure van de Grenadier

Cavalier

Met de Cavalier van Herder haalt u een compacte alleskunner in huis. Een betrouwbare en degelijke toolcarrier waar u onder alle omstandigheden op kunt vertrouwen. De Cavalier is dankzij de compacte afmetingen breed inzetbaar. Voor de Cavalier zijn er maar liefst 15 verschillende werktuigen beschikbaar. Het onderhoudt van sloten, bermen en beplanting is met deze Herder machine geen enkel probleem.

Bekijk de brochure

Musketier

Herder heeft speciaal voor bermonderhoud de Musketier ontwikkeld. Een krachtige en wendbare machine die geschikt is voor lichtere tractoren. De maaiarm wordt net zoals bij de grotere Herder uitvoeringen aan de zijkant van de tractor gemonteerd en dat levert louter voordelen op. Een machine die kostenefficiƫnt is, die altijd het beste maairesultaat garandeert en met standaard gemonteerd Nivotronic systeem dat er voor zorgt dat de machinist ergonomisch verantwoord kan werken.

Bekijk de brochure

Maatwerk

Herder machines worden met de hand gemaakt conform de wensen van de klant. Dat geldt voor de Grenadier, de Cavalier en de Musketier, maar zeker ook als het gaat om speciale machines die Herder ontwikkelt en bouwt voor zeer specifieke toepassingen. Om u een indruk te geven van de mogelijkheden, heeft Herder in de brochure een aantal voorbeelden opgenomen van machines die zij in de afgelopen jaren afgeleverd hebben. Stuk voor stuk machines die voldoen aan de strenge eisen die wij stellen aan duurzaamheid, veiligheid en ergonomie. Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen, maak dan gerust een afspraak voor meer informatie.

Bekijk de brochure