Herder bermonderhoud, grenzeloze capaciteit!

Op het gebied van bermonderhoud heeft Herder meer dan eens haar grenzen verlegd. Herder produceert dan ook diverse werktuigen voor het onderhouden van bermen. Zo is de ecologische maaier van Herder speciaal ontwikkeld en bij uitstek geschikt als u gekozen heeft voor een ecologisch maaibeleid. Met de vangrailmaaier bereikt u letterlijk het meeste en ook met de onkruidborstel gaat u doeltreffend te werk. Al deze Herder bermonderhoud werktuigen kunnen eenvoudig aan een Herder machine gekoppeld worden.

Wilt u meer weten? Neem contact op.

0345-585050

verkoop@wimvanbreda.nl

Ecomaaier

De ecomaaier is bijzonder geschikt voor het onderhouden van ruige begroeiingen zoals wegbermen. De ecomaaier maait gewas door middel van een ronddraaiende rotor met daaraan ‘los’ hangende klepels bevestigd. Door de snel ronddraaiende klepels wordt de begroeiing afgeslagen en meegenomen door de klepels waarna het aan de achterzijde van de maaikap uitgeworpen wordt.

Bekijk de brochure

Ecologische maaier

De ecologische maaier van Herder is speciaal ontwikkeld en bij uitstek geschikt als u gekozen heeft voor een ecologisch maaibeleid. Door de doordachte constructie en vormgeving kunt u op ecologisch verantwoorde wijze maaien. De zaden van de planten die op de grond tussen het gras en de wortels liggen worden maximaal ontzien. Dit geldt natuurlijk ook voor kleine dieren die daar leven. Als u kiest voor de ecologische maaier van Herder zorgt u ervoor dat de diversiteit van de berm in stand word gehouden. Herder heeft er overigens wel voor gezorgd dat het maaisel in één werkgang gemaaid en afgevoerd kan worden.

Bekijk de brochure

Vangrailmaaier

Deze maaier is ontworpen om onder de vangrail en rondom de vangrailpaaltjes te maaien. De de maaier bestaat uit twee onafhankelijk onder veerdruk wegscharnierende maaischotels met een zeer lage constructie. Deze maaischotels passen daardoor goed onder de vangrail en klappen weg als er een obstakel (vangrailpaal) staat. Door de vormgeving van het maaierhuis komt de uitworp van het gewas naast de vangrail. Indien maaien en afvoeren in één werkgang gewenst is kan de maaier worden uitgerust met een set ten behoeve van afzuiging. Zo kan het maaisel door een afzuigunit worden afgevoerd.

Bekijk de brochure

Onkruidborstel

De onkruidborstel is de oplossing voor plaatsen die moeilijk bereikbaar zijn en waar standaard veegwagens niets te bieden hebben. En dan hebben we het over wegranden, trottoirs, parkeervakken en vluchtheuvels. De montage is vanzelfsprekend eenvoudig en de werking feilloos omdat de borstel voldoet aan de juiste specificaties.

Bekijk de brochure