GreenTec is wellicht de fabrikant met de grootste keuze aan aanbouwwerktuigen voor maaiarmen. Om een kleine indruk te geven, voor alleen al de Scorpion 6S zijn maar liefst 32 verschillende werktuigen leverbaar. GreenTec heeft een uniek en uitgebreid assortiment aan werktuigen voor bermonderhoud. Alle werktuigen zijn hydraulisch aandreven en passend op o.a. Scorpion maaiarmen, HXF werktuigdragers, kranen of sommige zelfs i.c.m. een speciaal driepunts-frame. Door de grote diversiteit is er voor ieder wat wils en voor bermonderhoud het gehele jaar door!

Wilt u meer weten? Neem contact op.

0345-585050

verkoop@wimvanbreda.nl

FR klepelmaaier

Het Integrated Airflow-systeem is een van de belangrijkste kenmerken van de nieuwe FR-serie. De ruimte tussen de rotor en de body is met opzet ontworpen om de luchtsnelheid te verhogen, zodat het gemaaide gras de maaier zo snel mogelijk verlaat. Het creëert een natuurlijk vacuüm dat het gras in de maaier zuigt. Dit verhoogt de capaciteit van de klepelmaaier en vermindert het benodigde vermogen. De hoofdlagers zijn geïntegreerd in de rotoras wat de totale breedte van de klepelmaaier verkleint. De klepels zijn aangepast aan de rotor om breuk en schade te voorkomen. De machines zijn vervaardigd in Strenx 700 hoogwaardig staal, een van de meest duurzame staalsoorten ter wereld.

De GreenTec FR klepelmaaier serie is verkrijgbaar is 4 werkbreedtes:

 • FR 92
 • FR 112
 • FR 122
 • FR 162
Bekijk de brochure Bekijk de video

RI obstakelmaaier

De GreenTec RI obstakelmaaier is de ideale maaier voor met maaien rondom obstakels als paaltjes, hekken, vangrails, elektriciteitshuisjes en bomen. Onder de vrijhangende bovenplaatplaat met vering hangen twee sterke messen die het gras maaien. De RI obstakelmaaier maakt het mogelijk om zeer nauwkeurig te maaien ter bescherming van kwetsbare objecten.

De GreenTec RI obstakelmaaier is verkrijgbaar in 2 werkbreedtes:

 • RI 60
 • RI 80
Bekijk de brochure Bekijk de video

GT ruwterreinmaaier

De GreenTec GT ruwterreinmaaier is speciaal ontwikkeld voor gebruik in extreme omstandigheden met veel stenen en stronken. Dit type ruwterreinmaaier kan geleverd worden met twee soorten snijsystemen, namelijk door middel van kettingen of messen. De kettingen worden gebruikt voor het maaien van gras en struiken in steenachtige omstandigheden. De messen worden onder normale omstandigheden gebruikt voor het grof maaien van heggen en zwaardere soort gras en beplanting. Beide systemen zijn zeer robuust en uiterst effectief.

De GreenTec GT ruwterreinmaaier is verkrijgbaar in 2 werkbreedtes:

 • GT 135
 • GT 155
Bekijk de brochure Bekijk de video

S maaibalk

De GreenTec S messenbalken zijn uiterst geschikt voor het maaien van gras en riet op plekken waar je met een normale maaier slechter uit de voeten kan. Door het grote werkbereik en het lage eigengewicht kan er met een messenbalk uiterst effectief maaien.

De GreenTec S messenbalk is verkrijgbaar in 4 werkbreedtes:

 • S 165
 • S 190
 • S 210
 • S 240
Bekijk de brochure

BR onkruidborstel

De GreenTec BR onkruidborstels zijn uiterst effectief voor het reinigen en schoonhouden van trottoirs, goten, taluds van viaducten en vele andere vormen van verharding waar onkruid groeit. De grove borstel elementen verwijderen effectief alle vormen van vuil, onkruid en groenaanslag. de standaard spatlap voorkomt dat opspattend materiaal de omgeving aantast.

De GreenTec BR onkruidborstel is verkrijgbaar in 2 werkbreedtes:

 • BR 70
 • BR 90
Bekijk de brochure Bekijk de video

KR zwadhark

De GreenTec KR zwadhark is het perfecte hulpmiddel om gemaaid gras uit slootkanten of andere moeilijk bereikbare plekken te harken. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om het gemaaide gras te schudden voor hergebruik. De hark is hydraulisch aangedreven en kan gemonteerd worden op trekkers met maaiarm of kranen met giekenstel. Twee zware zwenkwielen zijn verstelbaar om de harkhoogte te bepalen. De harktanden zijn gemaakt van zwaar maar flexibel staal.

De GreenTec KR zwadhark is verkrijgbaar is 1 werkbreedte:

 • KR 250
Bekijk de brochure Bekijk de video

GR greppelfrees

De GreenTec GR greppelfrees is een zeer efficiënte machine voor het reinigen van kleinere sloten en watergangen. Het slib en onkruid worden effectief verwijderd en op de kant gegooid. De slootreiniger is hydraulisch aangedreven en kan op een maaiarm of giekenstel van een kraan gemonteerd worden.

De GreenTec GR greppelfrees is verkrijgbaar in 1 werkbreedte:

 • GR 70
Bekijk de brochure

LG bladblazer

De GreenTec LG bladblazer is een hogedrukblazer die hydraulisch wordt aangedreven door het hydraulisch systeem van de tractor. De LG bladblazer wordt gebruikt in combinatie met een Scorpion maaiarmen voor het verwijderen van gras en vuil dat op de weg is achtergebleven. Hij kan ook op een giek worden gemonteerd worden voor het verwijderen van vuil op niet toegankelijke plekken.

Bekijk de brochure