Ook voor uw zitmaaier, compact tractor of werktuigdrager heeft GreenTec dé oplossing voor bermonderhoud in huis! De GreenTec FM-serie bestaat uit een aantal vlakklepelmaaiers met verschillende werkbreedtes. De FM klepelmaaiers zijn zowel mechanisch als hydraulisch aangedreven verkrijgbaar i.c.m. vele diverse aanbouw frames.

Wilt u meer weten? Neem contact op.

0345-585050

verkoop@wimvanbreda.nl

FM klepelmaaier hydraulisch aangedreven

De GreenTec FM hydraulisch aangedreven klepelmaaier is speciaal gebouwd om aan de voorzijde te worden gemonteerd op kleinere zitmaaiers, compact tractoren en werktuigdragers die alleen over een hydraulische voorziening beschikken. De rotoras met dubbele spiraal i.c.m. fijne klepels zorgen voor een perfect maaibeeld waarbij de kwaliteit nagenoeg gelijk is aan die van een willekeurige kooimaaier.

Bekijk de brochure Bekijk de video

FM klepelmaaier mechanisch aangedreven

De GreenTec FM mechanisch aangedreven klepelmaaier is speciaal gebouwd om aan de voorzijde te worden gemonteerd op grote zitmaaiers, compact tractoren en werktuigdragers die alleen over een 540 t/min of 1000 t/min front aftakas beschikken. De rotoras met dubbele spiraal i.c.m. fijne klepels zorgen voor een perfect maaibeeld waarbij de kwaliteit nagenoeg gelijk is aan die van een willekeurige kooimaaier.

Bekijk de brochure Bekijk de video