Gallmac, maaien in de kleine ruimte

De Gallmac is dé multifunctionele loonwerkersmachine speciaal ontworpen voor maximale efficiëntie in gebieden waar de ruimte beperkt is. Door zijn multifunctionaliteit, uitstekende stabiliteit en de standaard vierwielbesturing met hondengang is deze machine bij uitstek geschikt voor maai- en korfwerkzaamheden.

Snel, overzichtelijk en duurzaam

De Gallmac heeft een hoge hefcapaciteit en hoge rijsnelheid. En u heeft uitstekend zicht rondom, door de plaatsing van de cabine aan de linkerzijde van de giek. De TG12 is ook nog eens voorzien van een nieuwe cabine en compleet nieuw interieur. De nieuwe TG12 beschikt over een Tier 4i motor. Daarmee voldoet de machine aan de strengste milieu-eisen, zonder extra roetfilter of toevoeging!

Leverbaar met veel opties

De Gallmac is leverbaar met alle denkbare opties. Denk aan extra functies die proportioneel in de joysticks te bedienen zijn, spatborden, extra brede banden, gereedschapskisten, camera, extra werkverlichting, steunpoten en wegsignalering.

Wim van Breda BV uit Geldermalsen kan u een machine op maat leveren.

Wilt u meer weten? Neem contact op.

0345-585050

verkoop@wimvanbreda.nl

TG12

De multifunctionele Gallmac TG12 is zeer compleet uitgerust en wordt volledig naar uw wens opgebouwd. Zo kunnen we de machine voorzien van een compleet Herder giekenstel dat opvouwbaar is naast de cabine. Dit giekenstel is in diverse lengtes leverbaar en maakt de machine ideaal voor berm- en slootonderhoud.

Bekijk de brochure