De AUSA Urban Range, comfort en efficiency in één werkgang!

Wim van Breda BV is de officiële importeur en dealer van de AUSA Urban Range in Nederland. Deze Spaanse fabrikant staat bekend om haar uiterst efficiënte, comfortabele en robuuste machines. Als sinds 1956 ontwikkelt en fabriceert AUSA zelfrijdende machines voor bouw-, groen- en wegonderhoud. De Urban Range van AUSA bestaat o.a. uit een serie veegmachines voor het onderhouden van wegen en trottoirs.

AUSA ontwerpt en fabriceert al haar machines met 4 kernwaarden:

  • Betrouwbaarheid; alles gericht op kwaliteit en een lange levensduur
  • Hoge productiviteit; vele functionaliteiten zorgen voor een efficiënte werkgang en lage operationele kosten
  • Veiligheid en ergonomie; de comfortabele bediening zorgt voor een hoge mate aan veiligheid en efficiency
  • Bedieningsgemak; een doordacht design is leidend bij iedere machine

 

Wilt u ook uw (veeg)werkzaamheden op een uiterst efficiënte manier voltooien? Steden als Barcelona en Brussel gingen u al voor! Wim van Breda BV toont u graag de mogelijkheden die een AUSA machine u kan bieden.

Klik hier voor de Urban Range brochure.

Wilt u meer weten? Neem contact op.

0345-585050

verkoop@wimvanbreda.nl

AUSA B 200 H

De AUSA B 200 H is een vacuüm veegmachine met een capaciteit van 2 m³. Het compacte formaat van deze veegmachine maakt het mogelijk om werkzaamheden uit te voeren op de smalste wegen en paden. Met een werkbereik variërend tussen de 1,56 en de 2,50 meter is het mogelijk om in een korte tijd een grote hoeveelheid werk te leveren. De standaard hydrostatische transmissie, overzichtelijke bediening en optioneel verkrijgbare 4-wielbesturing maken, maken deze veegmachine tot een van de comfortabelste op de markt!

De B 200 H is verkrijgbaar in zowel een Euro 5 als Euro 6 emissienorm uitvoering.

Klik hier voor de Euro 5 brochure Klik hier voor de Euro 6 brochure Bekijk de video

AUSA B 200 H iLink

De AUSA B 200 H is een vacuüm veegmachine met een capaciteit van 2 m³ en variabele opbouwmogelijkheden. Het iLink systeem van AUSA maakt het mogelijk om in een handomdraai uw veegmachine multifunctioneel in te zetten. Zo biedt AUSA o.a. een hogedruk reinigingsopbouw aan en is de B 200 H iLink zelfs om te bouwen naar een winterdienst voertuig. Zo kunt u gedurende het hele jaar uw AUSA veegmachine maximaal benutten!

De B 200 H iLink is verkrijgbaar in zowel een Euro 5 als Euro 6 emissienorm uitvoering.

Klik hier voor de Euro 5 brochure Klik hier voor de Euro 6 brochure Bekijk de video

AUSA B 400 H

De AUSA B 400 H is een vacuüm veegmachine met een capaciteit van 4 m³. Met behoud van de compacte afmetingen, maar met de verdubbeling van van de capaciteit t.o.v. de B 200 H, is de B 400 H een echte allround veegmachine voor de meest uiteenlopende werkterreinen. Met een gecombineerde transmissie, bestaand uit 2 hydrostatische en 2 mechanische versnellingen, is het mogelijk om zowel uiterst comfortabel te werken op lage snelheid, maar daarnaast ook een snelheid van 62 km/h te halen. De uiterst ergonomische bediening maakt het een waar genot om met deze veegmachine te werken. Daarnaast is het mogelijk om met het AUSA Link systeem de B 400 H multifunctioneel in te zetten. Zo kan de veegmachine in een handomdraai omgebouwd worden naar een winterdienstvoertuig.

De B 400 H is leverbaar in een Euro 5 emissienorm uitvoering.

Klik hier voor de brochure Bekijk de video

AUSA BD 202 HL

Het zit hem in de eenvoud en effectiviteit bij de AUSA BD 202 HL! Deze mechanische veegmachine is uitstekend beschikt voor het reinigen van complexe terreinen zoals parkeerterreinen, industriegebieden, ect. Het is geen volume veegmachine, maar door het compacte formaat en de lage runningkosten, is dit wel de veegmachine die het mogelijk maakt om veegwerkzaamheden uit te voeren in de meest uiteenlopende werkgebieden.

De BD 202 HL is leverbaar in één uitvoering, maar met veel diverse optionele mogelijkheden!

Bekijk de brochure Bekijk de video

AUSA W 200 H iLink

De AUSA W 200 H is een hogedruk waterreinigingsvoertuig met een capaciteit van 2000 liter en variabele opbouwmogelijkheden. De spuitarm is telescopisch uitschuifbaar van 130 cm tot 250 cm en zorgt er daarmee voor dat u in de diverse omstandigheden het ideale werkbereik kan hanteren. Het iLink systeem van AUSA maakt het mogelijk om in een handomdraai uw voertuig multifunctioneel in te zetten. Zo biedt AUSA o.a. een hydraulische kipperbak aan en is de W 200 H iLink zelfs om te bouwen naar een winterdienst voertuig. Zo kunt u gedurende het hele jaar uw AUSA machine maximaal benutten!

De W 200 H iLink is verkrijgbaar in zowel een Euro 5 als Euro 6 emissienorm uitvoering.

Bekijk de brochure Bekijk de video

AUSA WH 200 H iLink

De AUSA WH 200 H is een heetwater hogedruk reinigingsvoertuig met een capaciteit van 2000 liter en variabele opbouwmogelijkheden. Het iLink systeem van AUSA maakt het mogelijk om in een handomdraai uw voertuig multifunctioneel in te zetten. Zo biedt AUSA o.a. een hydraulische kipperbak aan en is de WH 200 H iLink zelfs om te bouwen naar een winterdienst voertuig. Zo kunt u gedurende het hele jaar uw AUSA machine maximaal benutten!

De WH 200 H iLink is verkrijgbaar in zowel een Euro 5 als Euro 6 emissienorm uitvoering.

Bekijk de brochure Bekijk de video