HOAF ThermHIT 45

De HOAF ThermHIT 45 is, met een werkbreedte van 450 mm, een compacte multifunctionele onkruidbrander die bij uitstek geschikt is voor het beheersen van onkruid op verharde of half verharde ondergronden in openbare ruimte en bij kleine oppervlaktes.

Een behandeling met de HOAF ThermHIT 45 doodt veel op de grond liggende zaden, waardoor een belangrijke bijdrage aan het verlagen van de vegetatiedruk geleverd wordt.

 

Hoog rendement

De roestvrijstalen brander kap minimaliseert windinvloeden en is voorzien van een isolatie- en infrarood gaaspakket. De combinatie van vlamcontact, hete lucht en infrarode straling zorgt voor een zo hoog mogelijk rendement.

Het vermogen van de brander is eenvoudig af te stemmen op de werksituatie en de vegetatie met de traploze instelbare drukregelaar. Optioneel wordt de brander voorzien van een voorzetkap die warme lucht aan de voorzijde van de brander naar rechts stuwt. Onkruid langs muren, obstakels en moeilijk bereikbare plekken wordt hiermee in één werkgang behandeld.

 

Veilig en wendbaar

Door de gasbedieningshendel wordt selectief en veilig gebrand. De HOAF ThermHIT 45 schakelt zichzelf namelijk uit wanneer de hendel wordt losgelaten.

Door de plaatsing van de glasfles is de brander goed uitgebalanceerd en daardoor eenvoudig te bedienen. Zo blijft de brander licht en wendbaar met een korte draaicirkel. Optioneel wordt de brander voorzien van een stalen neuswiel, zo blijft de brander op verharding op de juiste hoogte, voor optimaal gebruiksgemak.

 

Goede combinatie

De HOAF ThermHIT 45 is de perfecte partner voor de HOAF ThermHIT 15 (foto 5). Beide branders zijn gas technisch koppelbaar waardoor het beheersen van onkruid op grotere oppervlaktes met obstakels zoals bijvoorbeeld parken, speeltuinen en begraafplaatsen, eenvoudig en effectief is gerealiseerd.

Specificaties

Afmetingen 1355 x 445 x 1007 mm
Werkbreedte 450 mm
Gewicht 25 kg (exclusief gasvoorziening)
Capaciteit 900 m²/ uur (bij 2 km/uur)
Gassoort Propaan/biopropaan en LPG
Gasvoorziening Dampafname gasfles
Vermogen 35 kw
Gasverbruik 2,5 kg/uur
Isolatie 25 mm
Ontsteking Bougie vonkontsteking
Beveiliging Mechanische aan/uit bediening

PERSOONLIJK ADVIES OVER DE MACHINE?

Meer weten over deze machine? Neem contact op met de verkoop afdeling.

Interesse?